یک کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی گفت: خرما کلکسیونی از عناصر و مواد ضروری مورد نیاز بدن برای فعالیت بهتر همراه با سلامت بیشتر است.
معصومه جولانا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، درخصوص خواص خرما افزود: خواص خرما شامل آسودگی از یبوست، اختلال رودهای، مشکلات قلبی، کمخونی، اسهال، سرطان، ورمهای شکم و بیماریهای دیگر است.
وی با بیان اینکه این میوه، غنی از ویتامینها، آهن، فیبر و مواد معدنی شامل کلسیم، منگنز، مس، منیزیم و پتاسیم است، افزود: کلسیم یکی از مهمترین مواد معدنی و جزء لازم برای تشکیل استخوان و دندان و تأمینکنندهی نیاز بدن برای انقباض ماهیچه و لخته شدن خون است.
وی گفت: منگنز در بدن به عنوان سازندهی آنزیم آنتیاکسیدان به کار میرود. مس تأمینکنندهی گلبولهای قرمز است. منیزیم برای رشد استخوان مفید است. پتاسیم جزو مهم ساخت مایعات درون سلولی بدن است که به تنظیم ضربان قلب و فشارخون کمک میکند و هم چنین موجب محافظت در برابر سکته و بیماریهای انسداد قلبی میشود و تمامی این عناصر مهم در خرما موجود هستند.
جولانا اضافه کرد: بسیاری از مسلمانان براساس سنتهای خود، روزهی خود را با آب و خرما باز میکنند که موجب جلوگیری از پرخوری میشود.
وی با بیان اینکه خرما، یکی از غذاهای شیرین و پرتحرک به حساب میآید که فرآیند هضم را تنظیم میکند و میتواند به شکل قابل توجهی انرژی را نیم ساعت پس از مصرف، آزاد کند خاطرنشان کرد: انجمن سرطان آمریکا در این باره میگوید "خوردن یک خرما در روز سلامتی چشمان شما را در طول زندگی تضمین میکند".
انتهای پیام


نظرات