• شنبه / ۴ بهمن ۱۳۹۳ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 93110401372
  • منبع : نمایندگی مازندران

رتبه نخست مازندران در تولید درخت و درختچه‌های زینتی و آپارتمانی

رتبه نخست مازندران در تولید درخت و درختچه‌های زینتی و آپارتمانی

ایسنا/مازندران معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: مازندران رتبه نخست تولید درخت و درختچه‌های زینتی و آپارتمانی و رتبه سوم تولید گل‌های شاخه بریده در کشور را دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: مازندران رتبه نخست تولید درخت و درختچه‌های زینتی و آپارتمانی و رتبه سوم تولید گل‌های شاخه بریده در کشور را دارد.

عزیزالله شهیدی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران، سطح زیر کشت مرکبات مازندران را امسال معادل 125 هزار هکتار و میزان محصول تولیدی را معادل یک میلیون و 300 هزار تن اعلام کرد و اظهار داشت: مازندران، 46 درصد سطح زیر کشت مرکبات کشور و حدود 48 درصد میزان تولید کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان این‌که حدود 300 هزار هکتار از اراضی استان در مناطق شیب‌دار واقع شده است، گفت: درحال حاضر حدود 23 هزار هکتار آن تحت کشت محصولات باغی است که با افزایش 10 هزار هکتاری در پایان برنامه سه ساله(95-93) سطح زیرکشت استان به حدود 36 هزار هکتار خواهد رسید که تولید آن از 230 هزارتن در سال جاری به حدود 360 هزار تن در پایان برنامه خواهد رسید.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران سطح زیرکشت گیاهان زینتی را 760 هکتار معادل 257 هکتارگلخانه و 503 هکتار فضای باز با تولید سالانه 311 میلیون اصله، شاخه، گلدان و بوته شامل 14 میلیون گلدان آپارتمانی، 38 میلیون اصله درخت و درختچه‌های زینتی ، 184 میلیون شاخه بریده، 30 میلیون بوته فصلی و نشائی و 46 میلیون عدد پیاز و پیازچه عنوان کرد.

شهیدی‌فر به سطح زیر کشت 19 گونه گیاه دارویی در سطح 773 هکتار با تولید سالانه 853 تن و متوسط عملکرد 1100 کیلوگرم در هکتار اشاره کرد و افزود: گیاهان دارویی شامل گل گاوزبان، گل محمدی و نعناع فلفلی از گونه‌هایی هستند که روز به روز سطح زیر کشت آن درحال افزایش است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های تولید قارچ دکمه‌ای در استان، با بیان این‌که مساحت سالن‌های تولید قارچ دکمه‌ای22 هزار مترمربع و میزان کمپوست مصرفی 13 هزار و 838 تن بوده است گفت: تولید این میزان قارچ دکمه‌ای با 50 بهره‌بردار بوده که برای 110 نفر اشتغالزایی دائم داشته است.

وی میزان تولید قارچ صدفی را 112 تن با ظرفیت اسمی 189 تن و با اشتغالزایی 20 نفر دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha