• جمعه / ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 95050113533
  • منبع : نمایندگی مازندران

مازندران، تولیدکننده بهترین انجیر باکیفیت کشور  

مازندران، تولیدکننده بهترین انجیر باکیفیت کشور  

ایسنا/مازندران رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ایران با 80 هزار تن تولید انجیر مقام چهارم را در دنیا به خود اختصاص داده و مازندران با تولید 2000 تن بهترین انجیر کیفی کشور را دارد.

به گزارش ایسنا، دلاور حیدر پور در مراسم افتتاحیه جشنواره مرغوب ترین انجیر ایران در گلوگاه که در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: ترکیه با 255 هزار تن انجیر بیشترین تولید را در دنیا دارد و ایران با 80 هزار تن تولید انجیر مقام چهارم را در دنیا به خود اختصاص داده است. استان فارس با 35 هزار تن بالاترین تولید را در کشور دارد و مازندران با تولید 2000 تن بهترین انجیر کیفی کشور  را دارد.

وی افزود: جشنواره های مختلف را به شکرانه نعمت های پروردگار، به نمایش گذاشتن تلاش و دست رنج کشاورزان و تشکر از حمایت همه عوامل تولید برگزار می کنیم و با همت دولتمردان شرایطی فراهم می شود تا کشاورزان برای ارزاق جامعه و ایجاد امنیت غذایی، محصولات با کیفیت تولید کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ضرورت دارد که با حمایت بخش کشاورزی و کمک به سرمایه گذاری در زیرساخت های تولید؛ تولیدات کشاورزی را بیش از این شکوفا کنیم زیرا در شرایطی هستیم که هنوز تولید ظرفیت خالی بسیاری دارد، عنوان کرد: با توجه به اینکه ظرفیت کشاورزی کشور بسیار بیشتر از آن میزانی است که امروز از آن بهره گیری می شود، ضرورت دارد که برای استفاده حداکثری از ظرفیت های این بخش و افزایش تولید، سرمایه گذاری را در زیرساخت های کشاورزی سرعت ببخشیم.

وی با اشاره به اینکه در مازندران زیرساخت های کشاورزی هنوز آماده برای تولید انبوه نیست و باید به ویژه در زمینه تأمین آب، انتقال آب و بهره وری از آب سرمایه گذاری شود، گفت: با وجود شرایط تنگناهای مالی، دولت در دو سال گذشته اعتبارات خوبی را به بخش کشاورزی اختصاص داده تا تولید افزایش یابد اما ضرورت دارد که توجه بیشتری نسبت به گذشته به تقویت زیرساخت های تولید شود تا کشاورزان محصولات با کیفیت تری تولید کنند.

حیدرپور اظهار کرد: دغدغه برخی مسئولان کشور، چاره اندیشی برای تولید اضافه در مازندران در زمینه مرغ، گل و گیاهان زینتی و میوه ها است تا شرایطی برای صادرات این محصولات فراهم شود که تولیدکنندگان دچار مشکل نشوند. البته تلاش هایی در زمینه صادرات محصولات مازندران صورت گرفته اما امیدواریم با گسترده شدن این تلاش ها مازندران در بازارهای جهانی حضور یابد و با استفاده از ظرفیت های خالی بخش کشاورزی مازندران به رونق در کشور دست یابیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha