• دوشنبه / ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96052314016
  • خبرنگار : 71573

مجموعه «قصه‌های قانون جنگل» منتشر شد

مجموعه «قصه‌های قانون جنگل» منتشر شد

مجموعه طنز «قصه‌های قانون جنگل» نوشته جمال‌الدین اکرمی با تصویرگری امیر مفتون روانه بازار کتاب شد.

به گزارش ایسنا، این مجموعه شامل پنج جلد با عنوان‌های «ببر بنگال و کانگوروی بچه به بغل»، «تیغ‌تیغو و تمثال مبارک شیرخان»، «شیرخان و خورشت کلم»، «دم‌دراز و ننه کلاغه» و «ویلای فیل‌خان و خاله کرگدن» در نشر پیدایش منشر شده است. هر کتاب در ۶۰ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۸۰۰۰ هزار تومان به چاپ رسیده است.
در نوشته پشت جلد این مجموعه عنوان شده است: «قصه‌های قانون جنگل» قصه‌ دنیای ماست، هرچند قهرمانانش همگی ساکنان جنگلند. زندگی در جنگل‌ هم مقررات خودش را دارد؛ مقرراتی که از قانون جنگل پیروی می‌کند. توی جنگل، این قوی‌ترها هستند که قانون جنگل را تنظیم می‌کنند و البته خودشان هم نظارتش را به عهده می‌گیرند! کافی‌ است هوش و آگاهی‌ات را به کار نگیری تا کلاهت بیفتد پس معرکه. هر کتاب چند قصه طنز دارد، گاهی تلخ، گاهی شیرین.
توی «قصه‌های قانون جنگل» برای قدرتمند بودن کافی نیست درختی را از جا بکنی یا تخته سنگی را این‌ور و آن‌ور پرتاب کنی، کافی‌ است عقل و آگاهی‌ات را به کار بگیری و بدون ضایع کردن خودت و حقوق دیگران، جسم و جانت را از معرکه در بِبری.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha