به گزارش ایسنا، دکتر امید قادری اظهار کرد: با حضور رییس سازمان بهزیستی اولین مرکز ویژه اختلالات دهان(بلع) و تغذیه غرب کشور در کرمانشاه به بهره برداری می رسد.
وی افزود: در این مرکز از سوی پزشکان متخصص خدمات تخصصی از جمله دندانپزشکی، گفتاردرمانی، کاردرمانی، فیزیوتراپی و همچنین آموزش خانواده ها در زمینه مشکلات دهان انجام می گیرد.
قادری، ظرفیت پذیرش مرکز ویژه اختلالات دهان را ماهانه 50 نفر عنوان کرد.
این مسئول با اشاره به افتتاح اولین مرکز خیریه توانبخشی و مراقبتی شبانه روزی سالمندان زن در استان کرمانشاه، گفت: این مرکز نیز با حمایت خیرین بدون اعتبارات دولتی فعالیت خواهد داشت.
وی افتتاح اولین کمپ "ترک اعتیاد بانوان" در استان را از دیگر پروژه های اجتماعی عنوان کرد که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان بهریستی در کرمانشاه به بهره برداری خواهد رسید.
قادری تصریح کرد: با حضور مسئولان سازمان بهزیستی همچنین تنها مرکز اجتماع درمان(TC) کرمانشاه افتتاح می شود. در این مرکز دستیابی بیماران وابسته به مواد که روابط بین فردی و کارکرد اجتماعی آنها به شدت افت کرده از طریق برنامه اجتماع درمان مدار و براساس برنامه مدون فراهم می شود.
انتهای پیام


نظرات