• پنجشنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۶ / ۱۶:۲۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 96072715622
  • منبع : نمایندگی قم

رئیس دانشگاه مجازی المصطفی(ص):

در استفاده از فضای مجازی تردیدی نیست

در استفاده از فضای مجازی تردیدی نیست

رئیس دانشگاه مجازی المصطفی(ص) با اشاره به دیدگاه‌های متناقض در استفاده از فضای مجازی گفت: تاکید قرآن و روایات بر علم‌آموزی و توسعه فضایل اخلاقی، هیچ تردیدی در استفاده از فضای مجازی برای این امور باقی نمی‌گذارد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی حسینی روز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس بین‌المللی ظرفیت‌شناسی فضای مجازی و نقش آن در ارتقای آموزش‌های دینی در سالن عارف حسینی مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) گفت: دانشگاه مجازی المصطفی به عنوان نهادی علمی و فرهنگی بین‌المللی در زیرمجموعه جامعه المصطفی فعالیت دارد و هدف آن گسترش علوم اسلامی و انسانی است.

وی افزود: ما بر آن هستیم تا فرصت برابر فراگیری علوم اسلامی و انسانی را برای همه علاقه‌مندان در سراسر دنیا بدون محدودیت در  جنسیت و دین و مذهب و جغرافیا فراهم کنیم و افتخار ما این است که علاوه بر آموزش علوم به زبان‌های زنده دنیا به بازتولید محتوای دینی در فضای مجازی نیز مبادرت ورزیده‌ایم.

حسینی بیان کرد: دانشگاه مجازی با بیش از ۱۰ سال سابقه در تعلیم و تربیت در فضای مجازی، امروزه توانسته است از بیش از ۹۰ ملیت دانش‌پژوه جذب کند؛ دوره‌های آموزشی دانشگاه در حال حاضر به هفت زبان زنده دنیا ارایه می‌شود و شیوه آموزش نیز با بهره‌گیری از جدیدترین یافته‌های فناوری اطلاعات و آموزش راه دور از جمله استفاده از وب و سیستم‌های موبایلی تعاملی صورت می‌گیرد.

رئیس دانشگاه مجازی المصطفی، انعطاف‌پذیری و در دسترس بودن را از جمله ویژگی‌های آموزش در این دانشگاه با هدف تسهیل فراگیری معارف دینی در سراسر جهان برشمرد و گفت: امروز به واسطه فضای مجازی انتقال دانش و فرهنگ بدون محدودیت‌های زمانی و مکانی چنان سرعتی یافته است که دوره معاصر را عصر انفجار اطلاعات می نامند و دسترسی به اطلاعات به حدی آسان است که به صورت مستقیم و غیرمستقیم همه افراد و نهادهای جامعه به فضای مجازی وابسته شده‌اند و زندگی بدون آن مقدور نیست.


حسینی بیان کرد: ارتقای سطح آموزش‌های دینی و بهره‌گیری بهینه از فضای مجازی به عنوان یکی از موثرترین راه‌های انتقال ارزش‌های اخلاقی امری اجتناب‌ناپذیر است. اگر چه در بهره‌گیری از این فضا دیدگاه‌های متناقضی وجود دارد ولی تاکید اسلام بر علم‌آموزی برای همه آحاد جامعه به صورت مادام العمر و سفارش پیامبر(ص) مبنی بر اینکه علم را در هر جای جهان باشد طلب کنید هیچ تردیدی در استفاده از فضای مجازی برای گسترش علوم و معارف دینی باقی نمی‌گذارد.


وی اظهار کرد: دانشگاه مجازی همه کوشش و تلاش خود را برای گسترش فضای مجازی به کار گرفته و درصدد است تا با بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی صاحب‌نظران و دانشمندان علوم دینی با تضارب آرا و اندیشه‌ها و جلب مشارکت متولیان آموزش‌های دینی گام موثری را در این مسیر بردارد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha