• دوشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 96092010827
  • منبع : نمایندگی قزوین

نان جو، نان رژیمی نیست

نان جو، نان رژیمی نیست

ایسنا/قزوین کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز گفت: نان جو حجیم نمی‌شود و طعم آن به تلخی می‌زند، در غیر این صورت، اگر نان جو خریداری‌شده، حجیم و خوش‌طعم بود، از آرد جو تهیه نشده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، «مونا تاچه بندها»، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز اظهار کرد: نان جو حجیم نمی‌شود و طعم آن به تلخی می‌زند، در غیر این صورت، اگر نان جو خریداری‌شده، حجیم و خوش‌طعم بود، از آرد جو تهیه نشده یا در بهترین حالت از 10 درصد آرد جو و مابقی از آرد گندم، تهیه و رنگ آن به مدد شربت مالت (قند جو) تیره شده است، مصرف چنین نانی برای افرادی که مشکل وزن یا قند خون دارند، چندان سودی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: نان جو واقعی، بی‌شباهت به تکه چوب نیست، ضمن این‌که انرژی موجود در نان جو، تفاوت چشمگیری با نان گندم ندارد و موصوف کردن نان جو به‌عنوان «رژیمی» و بدتر از آن «دیابتی»، بی‌معنی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha