• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۶ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 96102010460
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

ماجرای ناپدید شدن صندوق‌های حمایت از بیماران کلیوی در سطح شهر تبریز

ماجرای ناپدید شدن صندوق‌های حمایت از بیماران کلیوی در سطح شهر تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی انجمن حمایت از بیماران کلیوی آذربایجان شرقی از جمله انجمن‌های باسابقه و دارای مجوز است که این روزها شاهد ناپدید شدن تدریجی صندوق‌های حمایت از بیماران کلیوی در سطح شهر تبریز هستیم.

عادل فیروزی، رئیس انجمن خیریه‌ی بیماران کلیوی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این انجمن از جمله انجمن‌هایی است که مجوز نصب صندوق‌های حمایت از بیماران را در سطح شهر دارد که این حکم از سوی فرمانداری صادر شده است.   

وی افزود: تعداد صندوق‌های حمایت از بیماران کلیوی در مقایسه با سایر صندوق‌های انجمن‌ها بسیار کم‌تر است که همین تعداد نیز توسط شهرداری تبریز جمع‌آوری و در انبارهای مناطق مختلف شهرداری دپو شده است. تعدادی از صندوق‌ها در حیات انجمن تلنبار شده‌اند. ولی سرنوشت تعدادی از آنان هنوز مبهم است. 

  

فیروزی در ادامه با بیان این که این صندوق‌ها به بهانه‌ی سازماندهی جمع‌آوری شده‌اند، گفت: در برخی نقاط شهر صندوق انجمن‌های دیگر جایگزین صندوق‌های حمایت از بیماران کلیوی شده است! 

  

وی بیان کرد: فرمانداری تبریز برنامه‌ای مبتنی بر سازماندهی صندوق‌های موجود در شهر داشت. طبق این برنامه تصمیم بر سازماندهی صندوق‌های حمایتی انجمن‌های مجوزدار بر روی یک سکو و در نقاط مشخص شهر گرفته شد که تاکنون اجرا نشده است. 

  

وی ادامه داد: حمایت از بیماران کلیوی بدون کمک خیران و حمایت‌های مالی مردم امکان‌پذیر نیست و این اقدام شهرداری جای تامل و تجدید نظر دارد. 

  

«مسعود برزگر جلالی»، معاون خدمات شهری شهرداری تبریز در گفت‎وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی در این خصوص اظهار کرد: صندوق‎های حمایت از بیماران کلیوی در سطح شهر، با هدف سازماندهی و زیباسازی شهری جمع آوری شده‌اند و پس از اتمام این طرح، متولیان مجددا می‎توانند نسبت به نصب صندوق‎ها به صورت سازمادهی شده در نقاط مختلف اقدام شهر کنند. 

  

وی در ادامه با تکذیب جایگزین کردن سایر صندوق‎ها با صندوق‎های حمایت از بیماران کلیوی گفت: تمامی صندوق‎های موجود در سطح شهر طبق طرح «گوزل تبریزیم» جمع‌آوری و سازماندهی خواهند شد و هر صندوق خیریه‎ای که سد معبر کرده و در محدوده‎ی فضای سبز قرار گرفته‌، از این طرح مبری نبوده و باید سازمان‌دهی شود. 

  

وی در پایان خاطرنشان کرد: متولیان این انجمن‌ها می‎توانند با مراجعه به انبارهای مناطق شهرداری نسبت به دریافت و تحویل صندوق‎های خود اقدام کنند. 

انجمن خیریه‌ی بیماران کلیوی آذربایجان شرقی یک سازمان مردم نهاد است که با مشارکت خیران در راستای کمک به بیماران کلیوی تلاش می‌کند و این در حالی است که صندوق‎های خیریه‎ی این انجمن با اجرای طرح «گوزل تبریزیم» توسط شهرداری جمع آوری شده است و تا اتمام اجرای طرح، بیماران کلیوی از حمایت‎های مردمی بی‌نصیب بوده و جمع آوری صندوق‎ها از مناطق مختلف شهرداری و نصب دوباره‎ی آن نیازمند انرژی و صرف هزینه‎ است که متوجه این سازمان مردم نهاد خواهد شد. 

امید است با به اتمام رسیدن اجرای این طرح شاهد جریان دوباره‎ی کمک‎های خیرین و حضور دوباره‎ی صندوق‎های حمایت از بیماران کلیوی در سطح شهر باشیم.

بر اساس این گزارش،  طبق آخرین آمارها در سال جاری حدود یک هزار و ۷۴ بیمار دیالیزی در شهرستان تبریز وجود دارد که همه اغلب آنها نیازمند کمک خیران در زمینه تامین هزینه های درمان و هزینه پیوند کلیه هستند.

گزارش از: نسرین سوار خبرنگار ایسنا، در آذربایجان شرقی 


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha