• چهارشنبه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 97033014217
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

در ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان رضوی عنوان شد:

برنامه‌ریزی برای توقف زائران در مسیرهای منتهی به مشهد

برنامه‌ریزی برای توقف زائران در مسیرهای منتهی به مشهد

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در جلسه ستاد اجرای خدمات سفرخراسان رضوی گفت: برنامه‌ریزی ها برای معرفی جاذبه‌های گردشگری، آثار تاریخی و صنایع دستی شهرستان های استان و توقف زائران در مسیرهای منتهی به مشهد در دستورکار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روبط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی فر در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان رضوی ویژه سفرهای تابستانی که در استانداری برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر مسافران، گردشگران و زائران در طول مسیر رسیدن به مشهد کمترین توقف را دارند اما در برخی دیگر از شهرها و استان های کشور از جمله تبریز چند روز توقف دارند و از آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری بازدید می‌کنند.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای آشنایی علاقه‌مندان با ظرفیت های گردشگری و میراث فرهنگی در مسیر بیرجند به مشهد، اظهارکرد: با هدف معرفی آثارثبت شده در فهرست میراث ملی و جهانی، رالی مشهد بیرجند در دستورکار قرار گرفته است و 27 و 28 تیرماه این رالی برگزار و شرکت کنندگان در رالی از آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری شهرهای تربت حیدریه، گناباد، قاین و بیرجند بازدید خواهند کرد.

مکرمی‌فر همچنین به برخی برنامه ها برای افزایش ضریب اشغال تخت های اقامتی اشاره کرد و گفت: در ایام تعطیلات شب های قدر میانگین اشغال اتاق های اماکن اقامتی به حدود 93 درصد رسید که امیدواریم همین روند در تابستان نیز حفظ شده و ادامه یابد.

وی با بیان این که معاونت گردشگری کشور و ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر پیش بینی دو تعطیلی زمستانه با همکاری آموزش و پرورش را در دستور کار دادند، گفت: اگر این برنامه اجرا شود توزیع سفر صورت خواهد گرفت و شعار همه مکان و همه زمان محقق می‌شود و موج تدریجی سفرها را به دنبال خواهد داشت.

مکرمی‌فر راه‌اندازی شبکه رادیویی و آغاز به کار شبکه تلوزیونی گردشگری را از دیگر برنامه های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور عنوان کرد.

وی درباره اقدامات انجام شده از جلسه قبلی این ستاد تاکنون گفت: در جلسه مورخ 23/3/97 ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر نیز مصوب گردید 7 کارگروه نیز به فعالیت ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر افزوده شود که شامل کارگروه های رویدادها و فرهنگ میزبانی، حمل و نقل، سامانه پنجره واحد ستاد سفر، نظارت و ساماندهی مقاصد گردشگری، توزیع سفر، اطلاع رسانی، خدمات بین راهی است.

برخورد با گران فروشی حتی بدون داشتن شکایت مردمی

هم چنین مهدی فروزان، مدیرکل امور رفاهی زائران استانداری وسخنگوی ستاد اجرایی خدمات سفر استان بر ضرورت برخورد با گران فروشی در مشهد تاکید کرد و گفت: حتی اگرشکایتی از گران فروشی وجود نداشته باشد اما در صورتی که گران فروشی انجام گیرد باید با متخلف برخورد شود.

وی با بیان این که کمیته های مختلف ستاد خدمات سفر برنامه‌های خود برای تابستان به ستاد ارسال کرده اند، تاکید کرد: در اطراف حرم تهمیداتی اندیشیده شود که خودپردازها به صورت شبانه روزی فعال باشد و خدمات ارائه کنند.

وی یادآور شد: سال گذشته استاندار دستور داد که اماکن اقامتی دولتی نیز آمار اقامت مسافران خود را ارائه دهند که اما برخی از دستگاه ها که از ما بودجه برای زائر سرا گرفته اند نامه نوشتند که ما زائرسرا نداریم.

فروزان با اشاره به ارتقاء فرهنگ میزبانی از زائران بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) در مشهد اظهار کرد: نوروز امسال 90 هزار نفر در سامانه میزبانی ثبت نام کرده اند و میزبان زائران در منازل خود بوده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha