• سه‌شنبه / ۳ مهر ۱۳۹۷ / ۰۱:۵۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 97070201255
  • منبع : نمایندگی مازندران

توصیه مدیر کل محیط زیست مازندران؛

به جای پرنده کُشی پرنده‌نگری کنید

به جای پرنده کُشی پرنده‌نگری کنید

ایسنا/مازندران مدیرکل محیط زیست مازندران گفت: صید به شیوه دوما با مجوز پذیرفته شده است و افراد می‌توانند اقدام به شکار کنند.

حسینعلی ابراهیمی کارنامی در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه با توجه به آغاز فصل پاییز و ورود پرندگان مهاجر به مازندران به ویژه فریدونکنار، چه برنامه‌هایی برای کاهش تنش‌های گذشته در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: برای کاهش مشکلات در گذشته چندین جلسه با مقامات محلی و شهرستانی برگزار شده است و نتایج مناسبی به دست آمد.

وی با بیان این‌که با توجه به اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و آموزشی که داده شد به نظر می‌رسد امسال نسبت به سال گذشته تنش کمتری در فریدونکنار داشته باشیم، تصریح کرد: با تلاش های صورت گرفته تنها صید مجاز، "دوما" که صیدی سنتی است، خواهد بود. دامگاه‌داران باید به قانون تمکین کنند در غیر این صورت همانند سال گذشته که موضوع از طریق مراجع قانونی پیگیری شد، امسال نیز این امر صورت می گیرد. صید به شیوه دوما با مجوز پذیرفته شده است و افراد می‌توانند اقدام به شکار کنند اما هر نوع صیدی بدون مجوز و بدون دریافت پروانه صید ممنوع است.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد؛ با توجه به اینکه فصل جدیدی در تعاملات استانی و شهرستانی در زمینه صید پرندگان به وجود آمده است امیدواریم شاهد کشتار وسیع پرندگان نباشیم چرا که این امر برای شهرستان فریدونکنار، استان و کشور مناسب نیست.

وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه برای کشاورزانی که زمین هایشان میزبان پرندگان خواهد بود چه فعالیت جایگزین درآمدزایی که جنبه اجرایی داشته باشد در نظر گرفته‌اند، گفت: محیط زیست نمی تواند مستقیما به دنبال درآمدزایی و اشتغالزایی باشد. محیط زیست با توجه به این‌که دستگاه‌ استعلام شونده است، می‌تواند در ایجاد اشتغال به صورت غیرمستقیم نقش‌آفرینی کند. گردشگری یکی از دستگاه هایی است که می تواند در این زمینه به دنبال درآمدزایی باشد.

مدیرکل محیط زیست مازندران افزود: به جای پرنده کشی به دنبال راه اندازی پرنده‌نگری (پرنده‌نگری نوعی سرگرمی است که مربوط به مشاهده و بررسی پرندگان در طبیعت می‌شود و از فعالیت بومگردی (اکوتوریسم) به‌شمار می‌آید) در تالاب های مازندران به ویژه فریدونکنار هستیم و این امر باید به وسیله تمامی دستگاه‌ها دنبال شود و هر فردی در این زمینه برای سرمایه گذاری اقدام کند، روند دریافت مجوز را تسهیل می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۳ ۱۰:۲۰

سلام، وقتی احترام به محیط زیست و حیات وحش ارزش میشود که نیازهای زیستی اولیه انسانها تامین شود، تماشای پرندگان شکم گرسنه ها را سیر نمیکند ، اول مشکلات اولیه زندگی ساکنان این مناطق را باید حل کرد، مطمئنا بدون توصیه شما همه به تماشای پرندگان خواهندنشست.