• یکشنبه / ۱۳ آبان ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 97081306104
  • خبرنگار : 71263

پول خرید نفت هند از ایران به روپیه پرداخت می‌شود

پول خرید نفت هند از ایران به روپیه پرداخت می‌شود

با مهلت ۱۸۰ روزه ای که آمریکا پیش از اجرای تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران داد، هند و ایران جزییات مکانیزمی که به دهلی‌نو اجازه می‌دهد پول خرید نفت ایران را تماما به روپیه به حسابی در یک بانک هندی واریز کند را نهایی می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از تایمز ایندیا، هند سیستم قبلی واریز پول خرید نفت به حسابی در بانک UCO را که فعالیت بین‌المللی نداشته و در معرض تحریم‌ها قرار نمی‌گیرد، احیا خواهد کرد. با این حال پیش از این ۴۵ درصد پول نفت ایران به روپیه نزد بانک UCO واریز شده و ۵۵ درصد دیگر به یورو پرداخت می‌شد. اما این بار ایران کل پول نفت خود را به روپیه دریافت خواهد کرد و انتظار می‌رود از این پول برای تامین پول واردات از هند استفاده کند.

به این ترتیب حتی اگر بانک‌های ایرانی به سیستم پرداخت سوئیفت دسترسی نداشته باشند هند همچنان قادر خواهد بود پول واردات نفت خود را بپردازد. منابع آگاه اظهار کرده‌اند این توافق پس از مذاکرات طولانی با ایران و آمریکا حاصل شده است.

برایان هوک، مسئول امور ایران در وزارت خارجه آمریکا تایید کرده که کشورهایی که به واردات نفت ایران ادامه می‌دهند حساب‌های امانی ایجاد خواهند کرد. این حساب‌های امانی برای کشورهایی ایجاد می‌شود که به ادامه واردات نفت ایران نیاز دارند. ایران اجازه دسترسی به درآمد فروش نفت خود را ندارد و تنها می‌تواند پول سپرده گذاری شده را برای خریدهای بشردوستانه هزینه کند.

به گزارش ایسنا، شرکت ایندین اویل، پالایشگاه و پتروشیمی مانگالور و نایارا انرژی (اسار اویل سابق) برخی از بزرگترین مشتریان هندی نفت ایران هستند که برای آنها هزینه حمل ارزانتر و مدت اعتبار طولانی‌تر ۶۰ روز را به همراه دارد.

نشریه اکونومیک تایمز هند اواخر هفته گذشته به نقل از منابع آگاه خبر داد با اقدام هند برای کاهش واردات نفت به ایران به میزان حدود یک سوم، آمریکا با اعطای معافیت از تحریم‌های نفتی ایران به دهلی‌نو موافقت کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۸-۱۳ ۱۱:۲۵

با سلام : بنیان اسلام بر سه اصل استوار است 1= صداقت (راستگوی ) 2= امانتداری 3= وفای بعهد .بگذریم اگر مدیران وزارت صنایع و غیره و مدیران صنایع خودرو سازی . لوازم خانگی . صنایع دارویی با کمال صداقت در این مدت اعلام می کردند که صنعت کشور ما توانی تبدیل مواد خام به مواد اولیه مورد نیاز برای دیگر صنایع ندارند . به زبان ساده صنعت متالوزی ضعیف است . در این چند سال تلاشهایی برای رشد صنعت متالوزی انجام می گرفت .و والان با شنیدن نام تحریم.تولیدات صنایع به رکود نمی رفت . اجناس گران نمی شد .چون مواد خام به حد وفور در کشور تولید می شود (اهن. مس . روی . نیکل. قلع . پتروشیمی .وغیره ) . گذشته چراغ راه اینده است . اگر اراده کنیم . می توانیم تحریم را به فرصت طلایی برای کشورمان تبدیل کنیم . چون صعف و ایرادهای خودمان اشکار شد

avatar
۱۳۹۷-۰۸-۱۳ ۱۳:۳۳

روپیه چه مشکلی از صنعت و معدن و تجارت ایران حل خواهد کرد؟ با این بدهی های دلاری

avatar
۱۳۹۷-۰۸-۱۳ ۲۰:۲۳

منظورش تبدیل شدن ایران به بازار جنس های هندی است