• دوشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۷ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 97082110220
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مجید قناد:

با مدیران مشکل ندارم/مساله برنامه‌های کودک نبود اسپانسر است

با مدیران مشکل ندارم/مساله برنامه‌های کودک نبود اسپانسر است

برنامه‌ساز و مجری کودک و نوجوان گفت: مشکلی با مدیران شبکه دوم سیما ندارم و دلیل کمرنگ شدن برنامه‌های من برای کودکان بروز برخی مشکلات مالی است.

مجید قناد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ما از نبود اسپانسر و مشارکت‌کننده در تولید برنامه‌های گروه سنی کودک و نوجوان رنج می‌بریم و تمام تلاشمان بر این است تا به نوعی این مشکل را برطرف کنیم.‌  

وی با بیان اینکه هیچ مشکلی با مدیران شبکه دو در تولید برنامه‌های کودک ندارم، خاطرنشان کرد: ما نمی‌خواهیم به هر اسپانسری در تولید برنامه‌های کودک و نوجوان اعتماد کنیم بلکه با توجه به شرایط کودکان و ارائه برنامه‌های آموزشی برای آنها سعی می‌کنیم تا از اسپانسرها و پشتیبانی‌کنندگان شایسته و مناسب بهره بگیریم.

برنامه‌ساز کودک و نوجوان شبکه دو گفت: برنامه «در یک گله جا» را در حال تولید داریم که سری قبلی این برنامه با مشارکت وزارت بهداشت و با محوریت سلامت و بهداشت کودکان و نوجوانان تهیه و پخش شد و سری جدید این برنامه تا قبل از عید نوروز تولید و آماده پخش خواهد شد.
 
 

قصه‌گویی ۹۰ ثانیه‌ای به توانمندی این هنر کمک می‌کند

قناد که برای شرکت در جشنواره منطقه‌ای قصه‌گویی در اردبیل حاضر شده بود، بیان کرد: در این دوره از جشنواره قصه‌گویان توانمند و کارآزموده حضور داشتند که کیفیت برگزاری این جشنواره نسبت به دوره‌های قبل بسیار مناسب و مطلوب بود.

وی با بیان اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با سابقه درخشان و بلندآوازه در صیانت و توسعه هنر قصه‌گویی جایگاه ارزشمندی دارد، تصریح کرد: خوشحال هستیم که با همت کانون قصه‌گوئی ۹۰ ثانیه‌ای راه‌ افتاده و در ۹۰ ثانیه قصه‌گویان ما می‌توانند مفاهیم ارزشمندی را به کودکان و نوجوانان منتقل کنند.

مجری باسابقه صداوسیما همراهی آموزش و پرورش و نهاد خانواده را با این اقدام مناسب کانون ضروری خواند و افزود: ما خوشحال هستیم که در سایه چنین ابتکاراتی با کمک و پشتیبانی نویسندگان و دست‌اندرکاران قصه بهترین پیام‌ها و مفاهیم اخلاقی و تربیتی نسل به نسل و سینه به سینه به فرزندان و نسل‌های آینده انتقال می‌یابد.

قناد ادامه داد: نه تنها هنر قصه‌گوئی مورد غفلت قرار نگرفته بلکه خوشحال هستیم که در فضای پرتب و تاب مجازی و راه‌اندازی سایت‌ها و کانال‌های مختلف قصه‌گویی و طرح ۹۰ ثانیه قصه گفتن برای کودکان راه‌اندازی شده و این حرکت‌ها می‌تواند زمینه اعتلای این هنر ارزشمند را فراهم آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha