• جمعه / ۷ دی ۱۳۹۷ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 97100703657
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

«زنان؛ مدیرانی فراتر از زمان» منتشر شد

«زنان؛ مدیرانی فراتر از زمان» منتشر شد

کتاب «زنان؛ مدیرانی فراتر از زمان» به قلم مهشید دمادم منتشر شد.

به گزارش ایسنا، نویسنده در این کتاب به مطالعه وضعیت تحصیلی و مدیریتی زنان در ایران و جهان پرداخته، سپس دلایل اهمیت حضور زنان و برقراری تنوع جنسیتی در عرصه‌های مختلف مدیریت ارشد، رهبری و جایگاه قدرت را مورد مطالعه قرار می‌دهد. در ادامه، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های زنان در موارد مختلف بیان شده و بخشی از مشکلات اصلی که زنان در مسیر احراز جایگاه‌های مدیریت، رهبری و قدرت با آن‌ها روبه‌رو هستند مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. همچنین اقدام‌ها و راهکارهایی در زمینه‌های مختلف فردی، گروهی و سازمانی به منظور افزایش تنوع جنسیتی در سیستم رهبری، مدیریت ارشد و تصمیم‌گیری ارائه شده است.

کتاب «زنان؛ مدیرانی فراتر از زمان» در ۹۲ صفحه و با قیمت ۲۳ هزار تومان از سوی انتشارات مدید وارد بازار نشر شده است و در آینده‌ای نزدیک مراسم رونمایی و جشن امضای آن در تهران و بندرعباس برگزار می‌شود.

مهشید دمادم پژوهشگر، مدرس و دانشجوی دکترای زبان و ادبیات انگلیسی است و پیش‌تر کتاب آموزشی «عمق واژگان» از او توسط انتشارات جنگل منتشر شده است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha