• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 97120502340
  • خبرنگار : 71451

«جشن شمیم کوثر» برگزار می‌شود

«جشن شمیم کوثر» برگزار می‌شود

مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: به مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن، «جشن شمیم کوثر» با تقدیر از تعدادی از بانوان جانباز انقلاب اسلامی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، اسکندر یارنسب با اشاره به سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) بیان کرد: اداره کل فرهنگی و تبلیغات معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد، این جشن را به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و هم‌زمانی آن میلاد حضرت امام‌خمینی (ره) در تهران با حضور تعدادی از بانوان جانباز به نمایندگی از ۷۹۰۸ زن جانباز در سراسر کشور برگزار می‌کند و با حضور حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از ۲۰ نفر از بانوان جانباز ایثارگر تجلیل خواهد شد.


وی با اشاره به نقش بی‌بدیل بانوان در عرصه انقلاب و دفاع مقدس و ضرورت نمایش ایثار زنان در طول تاریخ انقلاب برای نسل جوان خاطرنشان کرد: در طول تاریخ ۴۰ ساله انقلاب اسلامی ایران، برخی از بانوان در زندان‌های رژیم پهلوی، تظاهرات، دفاع مقدس، دوران اسارت، عملیات‌های انتحاری گروه‌های تروریستی، مقاومت‌های مردمی ایلام و کرمانشاه در دوران دفاع مقدس، موشک‌باران دزفول، بمباران دو مدرسه دخترانه در میانه و بروجرد در دوران دفاع مقدس و حملات تروریستی جانباز شدند و همگام با ملت ایران حماسه آفریدند که این جشن به‌پاس ایثار آنها و تجلیل از این جان‌فشانی‌ها برگزار می‌شود.


مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد در پایان گفت: در سنوات گذشته کنگره‌هایی مانند شکوه ایثار در تجلیل از ایثار بانوان شهید انقلاب و دفاع مقدس برگزارشده بود و «جشن شمیم کوثر» برای اولین بار در سطح ملی برای تقدیر از بانوان جانباز برگزار می‌شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha