• پنجشنبه / ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۸:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98051708956
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استاندار:

سند توسعه رسانه‌ای خراسان جنوبی تدوین می‌شود

سند توسعه رسانه‌ای خراسان جنوبی تدوین می‌شود

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به نقش رسانه‌ها در توسعه استان، گفت: به زودی در شورای اطلاع رسانی پیش‌نویس سند توسعه رسانه استان نهایی و تدوین خواهد شد.

به گزارش ایسنا، محمدصادق معتمدیان، امروز ۱۷ مرداد، در گردهمایی رسانه‌ها و روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی با تاکید بر تکمیل سند توسعه روابط عمومی‌ها، اظهار کرد: طی یک ماه آینده باید این سند تدوین و برنامه‌ریزی شود.


وی بیان کرد: باید تلاش کرد روند توسعه استان سرعت یابد که در این راستا نمره قابل قبولی در این خصوص به رسانه‌های استان داده می‌شود. به زودی در شورای اطلاع رسانی پیش‌نویس سند توسعه رسانه استان نهایی و تدوین خواهد شد.

معتمدیان اظهار کرد: در دیداری که اخیرا با مدیرعامل خبرگزاری ایرنا و مدیرعامل خبرگزاری ایسنا داشتیم قول داده شد در موضوعات آموزشی و خدمات فرهنگی به استان کمک کنند.

معتمدیان خاطرنشان کرد: مرز و تجارت بین الملل یکی دیگر از فرصت‌های استان است و باید نگاه فرصت محور به مرز و تجارت داشت. یک چهارم صادرات کشور به افغانستان از استان صورت گرفته و صادرات کشور در سال 2018 به 27 کشور اروپایی زیر یک میلیارد دلار بوده اما صادرات امسال از مرز ماهیرود یک میلیارد دلار به افغانستان بوده است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای نخستین بار نمایشگاه اختصاصی محصولات استان در مزار شریف و کابل افغانستان برپا می‌شود.

معتمدیان ادامه داد: آب یکی از مهم‌ترین موضوعات و مطالبات مردمی است و در سال گذشته کمتر از 30 میلیارد تومان اعتبار برای موضوع آب در استان وجود داشت، اما در یک ماه گذشته 55 میلیارد تومان اعتبار در بخش آب و فاضلاب استان اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: 400 میلیارد تومان نیاز است تا 37 مجتمع آبرسانی استان که بیش از 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، تکمیل شود. سند سازگاری با کمبود آب تدوین شده و در این سند به هیچ عنوان نقش بخش کشاورزی کاهش نیافته بلکه سیاست‌های خود را تغییر دادیم.

وی به دیگر مباحثی که باید مورد توجه رسانه‌ها قرار گیرد اشاره کرد و یادآور شد: خراسان جنوبی نخستین تولیدکننده زرشک در جهان است اما متاسفانه کمتر از 10 درصد فرآوری محصولات در استان انجام می‌شود و بیشتر عواید آن در اختیار دلالان قرار می‌گیرد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha