به گزارش ایسنا، طهماسب غلام پور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیشبینی میشود تا پایان سال ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ تولید خواهد شد، افزود: از ابتدای سال تاکنون هم بیش از ۸ میلیون و دویست هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان میزان گوشت مرغ تولید شده را نیز ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن اعلام کرد و گفت: بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال در هرمزگان وجود دارد و در سال گذشته ۳۳ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد.
انتهای پیام
نظرات