• پنجشنبه / ۱۱ مهر ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 98071108690
  • خبرنگار : 50180

یک مسئول:

کشتارگاه‌های طیور رتبه‌بندی می‌شوند

کشتارگاه مرغ

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از رتبه بندی شدن کشتارگاه‌های طیور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی ظفری پور در جمع خبرنگاران، با اشاره به در برنامه بودن رتبه بندی کشتارگاه های طیور با هدف ارتقای کیفیت بهداشتی مرغ در کشور، اظهار کرد: با اجرای این طرح مرغ در سطح فروشگاه ها و دیگر مراکز عرضه با سه گرید "+A"، "A" و "B" عرضه خواهد شد.


ظفری پور اضافه کرد: بر اساس این رتبه بندی مرغ با گرید A+  مرغی خواهد بود که در فرآیند تولید آن از هیچ آنتی بیوتیکی استفاده نشده باشد.


رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد:مرغ با گرید A مرغی خواهد بود که همه اندرونی(قسمت داخلی) آن تخلیه شده باشد و آماده طبخ باشد و مرغ با گرید  B نیز مرغ های معمولی است. 

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون دو واحد کشتارگاهی در کشور درجه +A  و ۳۶ واحد هم درجهAدریافت کرده‌اند، گفت: در استان یک واحد آماده دریافت درجه A داریم که البته همه کارهای ابتدایی دریافت درجه را انجام داده و به محض ارائه درخواست صاحب درجه خواهد شد.


وی ادامه داد: همچنین مقدمات دریافت درجه A از سوی یک واحد کشتارگاهی دیگر در دست انجام است.


رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سپس با اشاره به عرضه تمامی آلایش های دام نظیر دل و جگر و کله پاچه در کشتارگاه های دام استان در قالب بسته بندی لیبل دار، گفت: استان کرمانشاه اولین استانی بود که در حوزه بسته بندی آلایش دام ورود کرده و در کشور مورد توجه قرار گرفته است. 


این مسئول سپس اشاره ای هم به اخذ کد IR از سوی یکی از واحدهای مستقر در شهرک صنعتی فرامان داشت و افزود: این واحد تولیدی که کارگاه بسته بندی پا و پنجه مرغ است می تواند با این کد محصولات خود را به کشورهای جنوب شرق آسیا و کشورهای اوراسیا صادر کند.


وی در ادامه اشاره ای هم به موضوع  کشتار غیرمجاز دام در استان داشت و گفت: در حال حاضر در شهرستان های سنقر و کلیایی، دالاهو، قصرشیرین و پاوه مشکلی در این خصوص نداریم.


ظفری پور تاکید کرد: برای مقابله با کشتار غیرمجاز دام نیاز به فرهنگ سازی داریم، چون تا زمانی که این عرضه کنندگان متقاضی داشته باشند، کشتار غیرمجاز ادامه خواهد داشت.


وی با اشاره ورود به حوزه فرهنگ سازی مقابله با کشتار غیرمجاز دام گفت: روی بحث آموزش مردم کار می‌کنیم و در این راستا در برنامه داریم با انجام اقدامات آموزشی در مدارس به مقابله با کشتار غیرمجاز برویم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.