• یکشنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98071410591
  • خبرنگار : 50214

افزایش 20 درصدی برداشت انجیر در مهریز استان یزد

افزایش 20 درصدی برداشت انجیر در مهریز استان یزد

ایسنا/یزد معاون مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مهریز در استان یزد گفت: برداشت محصول انجیر از 50 هکتار باغات این شهرستان ‌نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا، «محمدحسین حکیمی» علت اصلی افزایش برداشت این محصول را شرایط مناسب آب و هوایی به خاطر بارندگی‌های اوایل سالجاری ذکر کرد و افزود: به طور متوسط از هر هکتار باغات شهرستان ۲.۵ تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی مهمترین ارقام این محصول در شهرستان مهریز را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه خواند و گفت: برداشت انجیر در مهریز از هر ساله  اواخر تیرماه آغاز و اواسط مهرماه خاتمه می‌یابد که طی آن حدود ۶۰۰ خانوار در این ایام از این طریق امرار معاش می‌کنند.

حکیمی با بیان این که بیشتر باغات انجیر در مهریز در حومه‌ی این شهر واقع شده است، عنوان کرد: بخش قابل توجهی از محصول تولیدی مهریز به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود و بخشی نیز در مرکز استان به فروش می‌رسد.

معاون جهادکشاورزی مهریز در پایان نیز کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان در باغات، تداوم خشکسالی در منطقه، بروز سرمازدگی و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکلات تولیدکنندگان مهریزی بیان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha