به گزارش ایسنا، «محمدحسین حکیمی» علت اصلی افزایش برداشت این محصول را شرایط مناسب آب و هوایی به خاطر بارندگیهای اوایل سالجاری ذکر کرد و افزود: به طور متوسط از هر هکتار باغات شهرستان ۲.۵ تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف میشود.
وی مهمترین ارقام این محصول در شهرستان مهریز را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه خواند و گفت: برداشت انجیر در مهریز از هر ساله اواخر تیرماه آغاز و اواسط مهرماه خاتمه مییابد که طی آن حدود ۶۰۰ خانوار در این ایام از این طریق امرار معاش میکنند.
حکیمی با بیان این که بیشتر باغات انجیر در مهریز در حومهی این شهر واقع شده است، عنوان کرد: بخش قابل توجهی از محصول تولیدی مهریز به صورت تازهخوری مصرف میشود و بخشی نیز در مرکز استان به فروش میرسد.
معاون جهادکشاورزی مهریز در پایان نیز کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان در باغات، تداوم خشکسالی در منطقه، بروز سرمازدگی و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکلات تولیدکنندگان مهریزی بیان کرد.
انتهای پیام
نظرات