• چهارشنبه / ۱ آبان ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98080100096
  • منبع : بوشهر

مدیرکل فنی و حرفه‌ای بوشهر:

به جای صدور مدارک دانشگاهی، مهارت و کار آموزش دهیم

به جای صدور مدارک دانشگاهی، مهارت و کار آموزش دهیم

ایسنا/بوشهر مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با اشاره به اینکه طلاق، اعتیاد و حاشیه نشینی مهمترین معضلات اجتماعی به شمار می‌روند و این آسیب‌ها از نبود اشتغال در جامعه نشات می‌گیرد، گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار به جای گسترش فضاهای آموزشی و صدور مدارک دانشگاهی، باید به افراد مهارت و کار آموزش داد.

به گزارش ایسنا، عبدالمجید دراهکی در نشست برنامه ریزی آموزش مهارت اقشار آسیب پذیر استان بوشهر با اشاره به توانمندسازی مهارتی هزار و ۴۳۰ نفر در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: این آموزش ها در راستای توانمندسازی افراد و به منظور کاهش آسیب های اجتماعی در قالب رشته های مهارتی در کمپ های ترک اعتیاد، زندان ها، سکونتگاه های غیر رسمی، اردوگاه های کاردرمانی، اماکن زیر نظر بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر ارائه شده است.

وی با بیان اینکه راهکار ایجاد اشتغال پایدار، مهارت‌آموزی است، افزود: معضل بیکاری یکی از مهم‌ترین مشکلات جامعه امروزی است که مهارت‌آموزی و شرکت در دوره‌های آموزشی هم می‌تواند در کاهش بیکاری و همچنین کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیرگذار باشد.

دراهکی با اشاره به اینکه طلاق، اعتیاد و حاشیه نشینی از مهمترین معضلات اجتماعی به شمار می‌روند و این آسیب‌ها از نبود اشتغال در جامعه نشات می‌گیرد، گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار به جای گسترش فضاهای آموزشی و صدور مدارک دانشگاهی، باید مهارت و کار به افراد آموزش داد.

وی اظهار کرد: با توجه به رویکرد سازمان آموزش فنی و حرفه ای در توجه به اقشار آسیب پذیر جامعه و توانمندسازی آنها جهت ایجاد اشتغال پایدار، این اداره کل در شش ماهه نخست سال جاری با همکاری اداره کل بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن نیازسنجی آموزشی، دوره های آموزشی مهارتی، مشاوره شغلی و آموزش کارآفرینی در تمام شهرستان ها را با هدف ارتقای سطح مهارتی هر چه بیشتر اقشار آسیب پذیر جامعه و بهره مندی آنها از آموزش های مهارتی اجرا کرده است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر اظهار کرد: رشته‌ها و حرفه‌های آموزش داده شده در حوزه آسیب‌های اجتماعی، شامل سبزی کاری در منزل، قالی باف تابلویی، سرویس کار خودرو، لوله کشی گاز خانگی و تجاری، نقاشی ساختمان، جوشکاری، در و پنجره ساز پروفیل آهنی، خیاطی، نقاش شیشه‌های تزیینی، آشپزی و... بوده که در قالب بیش از ۱۰۸ دوره آموزشی برگزار شده است.

دراهکی با اشاره به نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در اشتغال‌زایی جوانان فاقد مهارت، عنوان کرد: همفکری، تعامل و همکاری دستگاه‌های متولی، توانمندسازی اقشار جامعه به‌ویژه قشر محروم در اشتغال‌زایی به عنوان یکی از موثرترین راهکارهای کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه تنها راه حل معضلات حاشیه‌نشینی و بیکاری است.

وی با بیان اینکه هرگونه برنامه ریزی توسعه‌ای باید بر پایه نگاه آسیب شناسانه و مساله محور صورت گیرد، افزود:  با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت توجه و مقابله با آسیب های اجتماعی و فرهنگی نباید از کنار مسائل اجتماعی و فرهنگی به سادگی عبور کنیم و همانطور که ایشان تاکید داشته‌اند باید تمام تلاش و توان خود را در جهت مقابله و کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه موضوع مقابله با اعتیاد و حاشیه نشینی به کار گیریم، و این امر با نهادینه شدن آموزش های فنی و حرفه ای در جامعه امکان پذیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha