• چهارشنبه / ۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98080100246
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

توسط محققان اصفهانی انجام شد؛

تولید سوسیس و کالباس بدون نیتریت در اصفهان

سوسیس و کالباس

ایسنا/اصفهان یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به تولید سوسیس و کالباس غیرگوشتی بدون استفاده از نیتریت شد.

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در گفت‌وگو با ایسنا، با تأکید بر اینکه در سوسیس‌ و کالباس‌های غیرگوشتی از عامل نگه‌دارنده شیمیایی موجود در سوسیس‌های گوشتی خودداری شده است، اظهار کرد: یکی از مزایای اصلی این محصول حذف کامل نیتریت-عامل نگه‌دارنده شیمیایی- در سوسیس و کالباس‌های گوشتی است.

علی علوی افزود: حذف آنتی‌بیوتیک‌ها و هورمون‌های موجود در گوشت مرغ یکی دیگر از مزایای به‌کاررفته در این محصول است. از سوی دیگر میزان جذب پروتئین سوسیس و کالباس غیرگوشتی افزایش‌یافته است.

وی با بیان اینکه این محصول از یکنواختی رنگ و بافت در مقایسه با سوسیس و کالباس های گوشتی برخوردار است، تصریح کرد: سوسیس‌های گیاهی به دلیل حذف آلودگی‌های ادویه خشک نسبت به سوسیس‌های گوشتی از آلودگی میکروبی کمتری برخوردار هستند و به همین دلیل به کاهش عوارض گوارشی سوسیس و کالباس منجر می‌شود.

مدیرعامل شرکت تحقیقاتی حکیمان شرق، از غنی‌سازی این محصول خبر داد و گفت: در تهیه سوسیس و کالباس غیرگوشتی از مواد ضدسرطان، تقویت‌کننده‌ سیستم قلبی عروقی، تقویت‌کننده سیستم ایمنی استفاده‌شده است. برای طبخ این محصول به روغن بسیار کمی احتیاج است.

وی در مورد ترکیبات این محصول گفت: ترکیبات شامل انواع صیفی‌جات، سبزی‌ها، عصاره‌های گیاهی، ادویه‌جات مخصوص، پروتئین‌های گیاهی و لبنی، آلبومین و آب است.  

علوی با بیان اینکه زمان ماندگاری سوسیس‌های گوشتی ۴۵ روز است، تصریح کرد: در این محصول جدید، زمان ماندگاری به یک سال افزایش‌یافته است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان یادآور شد: این محصول به قوانین استاندارد سوسیس و کالباس گوشتی محدود نشده و بر اساس استانداردهای سلامت تولید شده است.

وی در خصوص مشابه داخلی و خارجی این محصول، گفت: سوسیس و کالباس گیاهی در استان فارس و تولیدکنندگانی در خارج از کشور تولید می‌شود. البته موارد معدودی از تولیدکنندگان غیررسمی بدون مجوز با حجم تولید محدود هم در تهران و شمال کشور وجود دارد که به‌هیچ‌وجه کیفیت مناسبی ندارند.

علوی افزود: تفاوت محصول غیر گوشتی محققان اصفهانی با نمونه‌های خارجی و داخلی، مربوط به فرمول ساخت و نتایج آن است. محصول استاندارد سوسیس و کالباس گیاهی، باید از لحاظ ارزش غذائی، طعم، بو، ظاهر، بافت و شرایط مناسب باشد و مهمتر از همه باید فاقد عوارض سلامتی بوده و نیازهای واقعی بدن را به‌عنوان یک غذای کامل تأمین کند.

مدیرعامل شرکت تحقیقاتی حکیمان شرق خاطرنشان کرد: محصولات غیر گوشتی تولیدشده در اصفهان تنها محصولات در حوزه سوسیس و کالباس است که توانسته برای تبلیغات خود مجوز لازم سلامت داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.