• یکشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98081911627
  • خبرنگار : 50310

بسترسازی جهت به‌روز کردن خلاقیت‌های قرآنی دانشجویان، هدف هفته قرآن و عترت

بسترسازی جهت به‌روز کردن خلاقیت‌های قرآنی دانشجویان، هدف هفته قرآن و عترت

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی لرستان اظهار کرد: معطوف کردن دانشگاهیان به فعالیت‌های قرآنی و بسترسازی جهت به‌روز کردن خلاقیت‌های قرآنی دانشجویی برای اجرای طرح دوشنبه‌های قرآنی و دیگر برنامه‌ها، از اهداف برگزاری هفته قرآن و عترت دانشگاه‌هاست.

رضا مجتهدزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از جامعه دانشگاهی درزمینهٔ برگزاری برنامه‌های قرآنی در سطح دانشگاه‌ها، اظهار کرد: برنامه‌های قرآن و عترت با طرح «دوشنبه‌های قرآنی» در طول سال در سطح دانشگاه‌های استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نام‌گذاری ۱۸ لغایت ۲۴ آبان ماه تحت عنوان هفته قرآن و عترت در دانشگاه‌ها، گفت: به همین ‌جهت بیستم آبان ماه همایش بزرگداشت این هفته با همکاری تمام دانشگاه‌های استان، در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

مجتهدزاده ادامه داد: ازجمله اهداف برگزاری این هفته می‌توان به توسعه اُنس دانشگاهیان با تلاوت قرآن کریم، گسترش عطر قرآن در فضای دانشگاه و گسترش فرهنگ توجه به معانی و محتوای معارف قرآن کریم، گفتمان‌سازی و ایجاد فضای مطالبه‌گری جهت تسریع حرکت قرآنی در دانشگاه، معطوف کردن دانشگاهیان به فعالیت‌های قرآنی و بسترسازی جهت به‌روز کردن خلاقیت‌های قرآنی دانشجویی جهت طرح دوشنبه‌های قرآنی و دیگر برنامه‌های قرآنی اشاره کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی لرستان تصریح کرد: به منظور ایجاد هماهنگی و انسجام در فعالیت‌های قرآنی، ذیل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، شورای فعالیت‌های قرآنی تشکیل و مصوب شد تمام دانشگاه‌های استان در هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها یک برنامه متمرکز داشته باشند که طی آن نشست هم‌اندیشی برگزار شده و از فعالان قرآنی در حوزه دانشجویی، مدرسان و کارکنان تجلیل شود.

وی بیان کرد: هر دانشگاه فعالان خود در حوزه قرآن و عترت را معرفی کرده و در پایان همایش از این افراد تجلیل به عمل می‌آید.

مجتهدزاده اضافه کرد: علاوه‌براین در مراکز علمی کاربردی استان طرح دوشنبه‌های قرآنی با برپایی جلسات تفسیر و محفل اُنس با قرآن کریم برگزار می‌شود.

این مسئول با اشاره به این‌که بحث خطبه‌شناسی نهج‌البلاغه در دستور کار معاونت فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی قرار گرفته، عنوان کرد: در همین ایام در چهار مرکز علمی کاربردی کارگاه خطبه‌شناسی نهج‌البلاغه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha