• سه‌شنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98082113310
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

اجرای فرآیند سازمان‌ها بدون برنامه نویسی

اجرای فرآیند سازمان‌ها بدون برنامه نویسی

ایسنا/اصفهان محققان اصفهانی موفق به طراحی نرم افزاری شدند که به کمک آن می توان تمام فرآیندها و گردش فعالیت‌های سازمان‌ها را با نیاز حداقلی به برنامه نویسی اجرا کرد.

مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: این سیستم که در قالب یک نرم افزار تهیه شده است، در سازمان‌ها و ارگان‌های بزرگ کاربرد دارد. به کمک این نرم افزار امکان پیاده سازی تمام فرایندها و گردش فعالیت‌های سازمان بدون عملیات برنامه نویسی فراهم می‌شود.

سید امیررضا مرتضوی در مورد مزیت‌های این نرم افزار گفت: به کمک  نرم افزار BPMS ، خود سازمان می‌تواند بدون بستن قرارداد با شرکت های دیگر، انواع نرم افزارهای مورد نیاز مانند مالی، انبار، منابع انسانی، زنجیره تامین، فعالیت‌های کنترل پروژه و... را پیاده کرده و همین امر وابستگی به شرکت های نرم افزاری را تقریبا به صفر می‌رساند تا بدون نیاز به آنها این فرایندها انجام شود.

وی عرصه خدمت رسانی نرم افزار را شرکت‌های خصوصی و دولتی دانست و گفت: این نرم افزار قابل استفاده برای شرکت هایی با حداقل ۴ پرسنل تا ۴۰۰نفر و بالاتر است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مای دیتا در خصوص نمونه های مشابه این محصول، توضیح داد: شرکت های بزرگی در خارج از ایران نرم افزارهای مشابهی تولید می‎‌کنند، اما BPMS  در داخل با وجود نمونه‌های مشابه پرقدرت ترین نمونه داخلی محسوب می شود.

مرتضوی ادامه داد: یکی از بزرگترین مزیت های این نرم افزار، کاربرد راحت و دسترسی آسان است، زیرا بدون اطلاعات برنامه نویسی می توان از آن بهره برده و هرچه امکانات نرم افزار بیشتر شود، کاربران راحت می توانند با آن کار کنند و همین موضوع سبب می شود تا نیاز به کدنویسی تقریبا به صفر برسد.

وی افزود: این نرم افزار هم اکنون در سازمان های بزرگی در حال استفاده است و هم از لحاظ بار کاری و امنیت از تمام نسخه های مشابه بالاتر است.

وی از افزایش امکانات این محصول خبر داد و گفت: این نرم افزار حدود دو سال است که در داخل کشور بر سیستم سازمان های نفتی فعال بوده و در بخش سازمان های آموزشی نیز آماده شده است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مای دیتا از اعلام آمادگی یک شرکت عمانی برای خرید این محصول خبر داد و گفت: نمونه مشابه این محصول در کشورهای عربی نبوده و با بررسی هایی که از بازار آنها شده بود توانستیم ارتباط خوبی برقرار کنیم.

مرتضوی مسیر صادرات این محصول را خوب ارزیابی کرد و افزود: نرم افزارهایی از این قبیل در کشورهای عربی مورد نیاز است زیرا نمونه هایی که در جهان در حال تولید شده اند با قیمت بسیار بالایی به فروش می رسند، اما با قیمتی که در ایران آن را تولید می کنیم حدود یک دهم قیمت نمونه خارجی است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مای دیتا با بیان نارضایتی از خبر کاهش معافیت مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان به ۸۰درصد، تاکید کرد: این اقدامات سبب دلسردی برای شرکت های دانش بنیانی است که با فعالیت خود، تولیدات داخلی رابالا می برند. در کشورهایی مانند چین تولیدات داخلی معافیت های بسیاری در زمینه های حمل و نقل و ترانزیت اعمال می شود، اما متاسفانه در کشور شاهد این سیاست نیستیم و با وجود این نوسانات در بازار داخل مجبور به روی آوری به بازار خارجی هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۴ ۰۰:۵۱

مهندسین نخبه ی دانش بنیان ایرانی مایه ی سرافرازی و افتخار مردم ایران زمین هستند و ازیشان متشکریم. از شما حمایت می کنیم.