• پنجشنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۸ / ۲۱:۳۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98082315403
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون اقتصادی و امور هماهنگی استاندار آذربایجان شرقی خبر داد:

حضور 1900 طرح فناورانه در هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی

حضور 1900 طرح فناورانه در هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به  برگزاری ۱۸ زون تخصصی نمایشگاه نوآوری و فناوری رینوتکس، گفت: امسال حدود 323هزار و 222 طرح فناورانه در این نمایشگاه ثبت نام کرده بود که از این تعداد، 1900 طرح فناورانه در این نمایشگاه حضور داشتند.

به گزارش ایسنا، علی جهانگیری در اختتامیه هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس2019 ) ومیز تخصصی تعمیق ساخت داخل صنعت مس، با بیان این‌که نمایشگاه رینوتکس امسال نسبت به سال گذشته از نظر کمی و کیفی پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است، گفت: امسال با حضور مجموعه وزارت صمت، بخش تقاضای این نمایشگاه پربار بود.

وی ادامه داد: این نمایشگاه به عنوان سازمان کوچک مرکزی با سیستم نوآوری باز، توانسته هم افزایی خوبی بین سازمان‌ها و دانشگاه‌ها ایجاد کند.

معاون اقتصادی و امور هماهنگی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به  برگزاری  جشنواره فناور برتردر نمایشگاه رینوتکس، گفت: در این جشنواره از ۱۰۰ داور استفاده شده بود که ۴۰ درصد از این داورها از سایر استان‌های کشور بود، امسال دو هزارو ۶52 نفر را به عنوان فناور در مکان‌هایی اسکان دهی، 17  اسپانسر بخش خصوصی در استان نیز از نظر کمک مالی در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی با بیان این‌که تعامل زیادی بین فناوران، شرکت‌های دانش بنیان با صنعت گران و سازمان‌های اجرایی در این نمایشگاه ایجاد می‌شود، افزود: تاکنون ۷۶ قرارداد و 210 تفاهم نامه در نمایشگاه رینوتکس 2019، مطرح شده که حدود یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان ارزش این قراردادها بود، یعنی با عقد این قراردادها فضای کسب و کار رونق پیدا می‌کند و برخی از نیازها داخلی سازی شده و برخی نیز دانش بنیان تر می شود.

جهانگیری خاطرنشان کرد: سال ۹۴ بخشی از کار را به معرفی نیازمندی‌های فناورانه از صنایع مختلف و سازمان ها اختصاص دادیم و در خواست کردیم با سازمان‌های متولی، بخش نیازهای فناورانه لحاظ شود با سیاست وزیر صمت که از ابتدای سال جاری پیش گرفتند، این همکاری موجب شد امسال بخش نیازماندیهای فناورانه برجسته شود.

وی بیان این‌که دانشگاه‌ها نمی توانند تجاری سازی کنند و این عامل از نقاط ضعف و مشکلات کشورما است، گفت: سرمایه گذاری‌های انجام شده در دانشگاه‌ها، نیاز به تجاری سازی دارد و معتقدم این اقدامات باید توسط صنعت انجام شود و از وزارت صمت خواستار توجه مضاعف به تجاری کردن فناوری‌های مراکز علمی و تحقیقاتی هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha