• سه‌شنبه / ۳ دی ۱۳۹۸ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98100301815
  • خبرنگار : 50310

راه‌اندازی هوانوردی عمومی در فرودگاه خرم‌آباد

راه‌اندازی هوانوردی عمومی در فرودگاه خرم‌آباد

ایسنا/لرستان مدیر فرودگاه خرم‌آباد گفت: براساس نظرسنجی‌های انجام شده میزان رضایت مسافران از فرودگاه ۸۴ درصد است.

علی کاملی در شورای اداری استان که در سالن همایش‌های استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در جریان سیل فروردین‌ماه امسال حدود ۷۰۰ پرواز امدادی در فرودگاه خرم‌آباد انجام شد.

وی در رابطه با برقراری پرواز در فرودگاه خرم‌آباد، بیان کرد: بیشتر از ۱۰ بار به شرکت‌های هواپیمایی مراجعه کرده‌ایم که از میان آن‌ها سه شرکت جهت برقراری پرواز در فروردگاه خرم‌آباد اعلام آمادگی کردند.

مدیر فرودگاه خرم‌آباد با اشاره به زیر سؤال بردن مشخصات فنی فرودگاه توسط شرکت‌های هواپیمایی، عنوان کرد: در این زمینه روشنایی باند را ارتقاء داده، نظام نامه‌های فرودگاهی را به ثبت رسانده‌ایم، همچنین پاویون جدید فرودگاه در ماه آینده تحویل داده می‌شود.

 وی با اشاره به راه‌اندازی هوانوردی عمومی در فرودگاه خرم‌آباد، تصریح کرد: با مدیرکل میراث فرهنگی، محیط زیست و منابع طبیعی مذاکراتی انجام شده که از این ظرفیت جهت پایش جنگل‌ها استفاده کنند.

کاملی با اشاره به ضرورت رعایت حریم‌ها در طرح توسعه فرودگاه‌ها، ادامه داد: به احتمال زیاد یک سری محدودیت‌ها در جاده عرضی پشت فرودگاه اعمال خواهیم کرد و طول باند افزایش خواهد یافت بنابراین می‌توانیم پروازهای عتبات عالیات را برقرار کنیم.

مدیر فرودگاه خرم‌آباد بیان کرد: براساس نظرسنجی‌های انجام شده ۸۴ درصد مسافران فرودگاه خرم‌آباد از خدمات رضایت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha