• یکشنبه / ۸ دی ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 98100805418
  • خبرنگار : 50046

تولید بیش از یک کیلوگرم زهر شیرین در خراسان شمالی

تولید بیش از یک کیلوگرم زهر شیرین در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر امور طیور، زنیور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از تولید یک کیلو و 132 گرم زهر زنبور عسل در این استان طی سال جاری خبر داد.

شکاری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه زنبورداران خراسان شمالی از دو سه سال گذشته علاوه بر تولید عسل به سوی تولید محصولات جانبی زنبور عسل همچون ژل رویال، گرده گل و ... گام برداشته‌اند، گفت: تولید زهر زنبور عسل یکی از محصولات باارزش صنعت زنبورداری است که ارزش اقتصادی و درآمد بالایی را برای زنبوردار به همراه خواهد داشت.

وی افزود: البته سال گذشته نیز زنبورداران استان زهر زنبور عسل تولید کردند اما میزان ماده تولیدی اندک بود.

شکاری ادامه داد: زهر عسل تولیدی یا به کشور گرجستان صادر می شود و یا اینکه به موسسه سرم سازی رازی برای تولید دارو فروخته می شود.

وی اظهارکرد: هر زنبوردار می تواند به ازای هر هفت کلونی زنبورعسل در یک دوره زنبورداری، حداکثر یک گرم زهر زنبورعسل تولید کند، این در حالی است که در شرایط پرورشی این میزان از تولید بسیار کمتر از رقم مذکور است.

این مقام مسئول تصریح کرد: البته این میزان از تولید به شرایط خوب مرتع، آب و هوایی، جمعیت کلونی نیز بازمی گردد.

وی توضیح داد: میزان زهر عسل تولیدی در این استان طی امسال در شهرستان های شیروان و بجنورد بوده است.

مدیر امور طیور، زنیور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی دارای 297 هزار کلونی زنبور عسل است که طی امسال دو هزار و 875 تن عسل در استان تولید شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha