• یکشنبه / ۲۲ دی ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98102216789
  • خبرنگار : 50040

مسئول نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر گیلان عنوان کرد

«إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»؛ ذکری تسلی‌بخش در آزمون‌های الهی

«إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»؛ ذکری تسلی‌بخش در آزمون‌های الهی

ایسنا/گیلان مسئول نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر گیلان با بیان اینکه انسان در تمام شئون زندگی مورد آزمایش و امتحان الهی قرار دارد، گفت: خداوند در آیه «الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ» انسان را دعوت به صبر می‌کند لذا اگر سختی بر انسان وارد شود تکرار این ذکر تسلی‌بخش خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین امیر چهری در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن عرض تسلیت به مناسبت حوادث اخیر و جان‌باختن شماری از هم‌وطنان در پی سقوط هواپیمایی اوکراینی، اظهار کرد: تاریخ بشر از ابتدای خلقت حضرت آدم(ع) با سختی‌ها و مشکلات و مشقات در دنیا مواجه بوده است.

وی با بیان اینکه آیات و روایات اشاره ویژه‌ای به رنج‌ها و سختی‌های زندگی در دنیا دارد، گفت: در طول تاریخ بشر همواره انسان‌های زیادی پا به عرصه زندگی گذاشته و انسان‌های زیادی دنیا را وداع گفته‌اند، اما آن چیزی که بسیار مهم است نوع نگرش انسان به زندگی و دستاوردهای حیات دنیوی او در هنگام مرگ و برخورد بازماندگانش است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان گیلان با اشاره به تعبیر «بلا» در قرآن، گفت: در آموزه‌های دینی و قرآنی بلا فقط جنبه مصیبت و گرفتاری ندارد، بلکه آزمایش محسوب می‌شود.

چهری با بیان اینکه انسان در تمام شئون زندگی مورد آزمایش و امتحان الهی قرار دارد، خاطرنشان کرد: همه انسان‌ها در معرض آزمایش قرار دارند و این آزمایش گاهی با مال و فرزند و مقام و گاهی با جان انسان سر و کار دارد.

وی «صبر» را یکی از ویژگی‌های انسانی دانست و یادآور شد: خداوند در آیه «الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ» انسان را دعوت به صبر می‌کند لذا اگر سختی بر انسان وارد شود تکرار این ذکر تسلی‌بخش خواهد بود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر گیلان هدف از خلقت انسان را آمدن به دنیا برای ماندن در دنیا ندانست و عنوان کرد: همه انسان‌ها به خدا تعلق دارند و در نهایت به سوی او باز خواهند گشت لذا نباید هدف خلقت را فراموش کنیم.

وی یاد خدا و ذکر خدا را موجب آرامش انسان در بلاها و سختی‌ها و مصیبت‌ها دانست و اضافه کرد: اولین و مهمترین موضوع در سختی‌ها و مشکلات یاد خداوند است و انسان باید در همه حال به ویژه در سختی‌ها و مشکلات به یک وجود لایتناهی متصل شود.

چهری، خداوند باری‌تعالی را یک وجود پر از مهر و نور و رحمت و رضوان دانست و گفت: انسان تنها با اتصال به چنین وجودی می‌تواند رحمت را درک کند. البته انسان در کنار یاد خداوند باید دستاوردهایی در زندگی داشته باشد.

این کارشناس دینی آرامش و امنیت را یکی از مهمترین دستاوردهای جامعه دانست و اظهار کرد: عزت و اقتدار امروز ایران نتیجه فداکاری‌ها و رشادت‌های جوانان این مرز و بوم است و لذا نباید در هنگام سختی‌ها این خون‌های پاک را فراموش کنیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر گیلان مسئولیت‌پذیری و عذرخواهی دست اندرکاران درخصوص خطای صورت گرفته در حادثه سقوط هواپیما را نوعی التیام دانست و متذکر شد:  فرهنگ عذرخواهی و پذیرش مسئولیت باید ترویج شود تا شاهد حوادث این چنین نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha