• چهارشنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98102519451
  • خبرنگار : 30077

ارمغان رویان برای استان چیست؟

بررسی زمینه‌های کاری پژوهشگاه رویان در استان سمنان

بررسی زمینه‌های کاری پژوهشگاه رویان در استان سمنان

ایسنا/سمنان در نشست رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی و جهاددانشگاهی استان سمنان با رئیس و معاونین پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور در محل این پژوهشگاه، زمینه های مختلف همکاری و فعالیت های پژوهشی، آموزشی و درمانی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی در استان سمنان بررسی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در این جلسه با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی گفت: پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی یکی از برند های معتبر بین المللی در تولید علم و حوزه های مختلف علمی و پژوهشی است، دستاوردهای عظیم علمی، پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگاه رویان باعت ارتقاء جایگاه علمی کشور در دنیا شده است و این را مدیون تلاش های جهادی محققین و پژوهشگران این مجموعه هستیم.

به گزارش ایسنا- نوید دانایی اظهار کرد: از ماه ها پیش با برگزاری جلسات متعدد با همکاران جهاددانشگاهی استان سمنان زمینه های مختلف همکاری با پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور بررسی شد و خوشبختانه مسیرهای مشترکی نیز برای این همکاری و آغاز فعالیت ها پیدا شد.

وی همچنین اذعان داشت: اگر قرار بر این است که توسعه علمی، آموزشی، پژوهشی در کشور ایجاد شود، همکاری بین بخشی مجموعه های دانشگاهی باید توسعه پیدا کند، مجموعه های دانشگاهی در استان سمنان ید واحده هستند و جهاددانشگاهی استان سمنان نیز از مجموعه های ارزشمند و تأثیرگذار دانشگاهی استان سمنان است که با ظرفیت ها و پتانسیل های ارزشمند، خدمات و فعالیت های اثرگذاری در استان سمنان داشته است و ما مفتخر به همکاری با جهاددانشگاهی استان سمنان در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان همچنین افزود: در این نشست های تخصصی که با هدف گسترش همکاری مشترک بین این دانشگاه و پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور برگزار شده است مسیرهای مشترک پیدا خواهد شد و این همکاری و فعالیت های مشترک قطعاً به توسعه و رشد و پیشرفت استان در حوزه های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خواهد انجامید.

دانایی اضافه کرد: این دانشگاه و مجموعه جهاددانشگاهی استان سمنان در حوزه های مختلف همکاری های زیادی دارند، برگزاری دوره های آموزشی کمک پرستاری، برگزاری دوره های آموزشی دستیار کنار دندانپزشک، تکنیسین داروخانه، برگزاری کارگاه ها و نشست های مشترک علمی، برگزاری دوره های مختلف مهارت و... از جمله این همکاری ها بوده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان در این جلسه گفت: جلسات و نشست های مختلفی با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برای ارتقاء و افزایش همکاری های مشترک و توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار شده است.

حسن رهایی افزود: ارتباط بسیار خوب و تأثیرگذاری همیشه بین جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی برقرار بوده است و زمینه توسعه همکاری های بین بخشی بین این دو مجموعه دانشگاهی در استان سمنان فراهم است.

وی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های ارزشمند جهاددانشگاهی در حوزه آموزشی، علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و فرهنگی گفت: مقام معظم رهبری هر زمان که میخواهند در بحث خودباوری علمی و شعار ما می توانیم یک نمونه و الگویی را معرفی کنند از پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی نام می برند، چرا که در دهه های مختلف دستاوردهای ارزشمند و مطلوبی در حوزه های علمی و پزشکی برای کشور داشته است.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان همچنین از آمادگی همکاری های مشترک این نهاد با دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خبر داد و گفت: مدیریت خلاق و پیگیر و فعال دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شرایط را برای کارهای شاخص علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در استان سمنان فراهم کرده است.

گفتنی است در پایان این نشست، رؤسا ومعاونین دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به همراه مسوولان جهاددانشگاهی استان و پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی از آزمایشگاه ها و مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی این پژوهشگاه بازدید کردند و از نزدیک در جریان فعالیت ها و دستاوردهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگاه رویان قرار گرفتند.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha