• یکشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98102922048
  • منبع : بوشهر

تغییر الگوی غذایی مردم به مصرف بی‌رویه فست‌فودها

تغییر الگوی غذایی مردم به مصرف بی‌رویه فست‌فودها

ایسنا/بوشهر یک کارشناس تغذیه می گوید تغییر الگوی غذایی مردم به مصرف بی‌رویه فست‌فودها، نوشابه‌های گازدار، غذاهای چرب و سرخ شده، مصرف زیاد مواد قندی و شیرین و نداشتن تحرک بدنی کافی موجب بروز اضافه‌وزن و افزایش چاقی شده است.

حمیرا دهقانی صبح امروز در جشنواره صبحانه سالم در دبستان شاهد برازجان به مناسبت بسیج ملی تغذیه گفت: یکی از عوامل مؤثر در پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر، تغذیه سالم است و انتخاب صحیح الگوی غذایی و خود مراقبتی بر وضعیت سلامتی افراد مؤثر است.

وی افزود: در حال حاضر در کشور ما، مصرف قند، نمک و چربی که از مهم‌ترین عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر است، بیشتر از مقدار توصیه شده است و از سوی دیگر مصرف کم سبزی، میوه، شیر و لبنیات از مشکلات الگوی غذایی مردم کشور به‌ شمار می‌رود.

کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اظهار کرد: تغییر الگوی غذایی مردم به‌ صورت مصرف بی‌رویه فست‌فودها، نوشابه‌های گازدار، غذاهای چرب و سرخ شده، مصرف زیاد مواد قندی و شیرین و نداشتن تحرک بدنی کافی از عوامل مؤثر بروز اضافه‌وزن و چاقی در کشور است.

وی همچنین تصریح کرد: خودمراقبتی تغذیه‌ای یعنی هر فردی با مفهوم تعادل، تنوع و تناسب در برنامه غذایی روزانه آشنا باشد و با روش‌های جایگزینی مواد غذایی، استفاده از منابع غذایی موجود و در دسترس بتواند نیازهای تغذیه‌ای خود را برطرف کند.

دهقانی در خصوص آموزش خانواده‌ها و توانمندسازی آنان بیان کرد: به‌ جای استفاده از آن دسته مواد غذایی که مصرف زیادشان یک عامل خطر مهم ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر، چاقی و کمبود ریزمغذی‌ها می‌شود، از غذاهای سلامت‌محور با توجه به وضعیت اقتصادی خانواده تغذیه کنند.

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین‌های غذایی سالم می‌تواند تأثیر به سزایی بر ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: اصلاح شیوه زندگی و آموزش مردم در زمینه تغذیه و ترویج الگوی غذایی صحیح، اولین قدم در راستای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر است.

حمیرا دهقانی عنوان کرد:  با استفاده از راهنماهای غذایی، مردم می‌توانند مواد غذایی مناسب یا جایگزین‌های آنها را انتخاب کرده و از یک برنامه غذایی مطلوب و در نهایت وزن مطلوب که برای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر حائز اهمیت است بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha