• پنجشنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98110302153
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

تاجیک؛

با تشکلِ ثناگو موافق نیستیم

با تشکلِ ثناگو موافق نیستیم

ایسنا/اصفهان مدیرکل دفتر امور مجامع و تشکل‌های مردم‌نهاد وزارت میراث فرهنگی، ضمن ابراز امیدواری برای فرارسیدن روزی که در آن مسئولان به‌جای سخنرانی در تشکل‌ها، پاسخگوی سؤالات باشند، گفت: ما با تشکل ثناگو موافق نیستیم چون معتقدیم تشکل باید منتقد باشد تا بتواند به پیشرفت کشور کمک کند و تا زمانی که تشکل‌ها نتوانند بدون لکنت حرفشان را بزنند، تخلف‌ها ادامه پیدا خواهد کرد.

جلال تاجیک، در پنجمین گردهمایی سراسری هموندان شورای هماهنگی سازمان‌های غیردولتی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور که صبح امروز (پنجشنبه سوم بهمن‌ماه) در سالن همایش‌های کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار شد، گفت: شرایط آب و هوایی و گرانی حمل‌ونقل این روزها رفت‌وآمد را سخت کرده و این موارد در حوزه گردشگری نیز اثر گذاشته که نوروز اثرات آن را در شهرهای خاصی مثل اصفهان، شیراز و ...  بیشتر خواهیم دید. امیدوارم دولت تمهیدی را اتخاذ کند تا مردم در نوروز سهمیه سفر داشته باشند چراکه خانواده‌های زیادی از طریق گردشگری امرارمعاش می‌کنند.

وی از برگزاری دورۀ توانمندسازی جوان محلی در اصفهان خبر داد و گفت: این دوره از یکی دو هفته آینده در اصفهان به‌عنوان پایلوت گردشگری و سپس در گلستان به‌عنوان پایلوت صنایع‌دستی و در خوزستان به‌عنوان پایلوت میراث فرهنگی برگزار می‌شود و اگر تخصیص‌ها ادامه پیدا کند، شاهد برگزاری آن در سایر استان‌ها نیز خواهیم بود.

مدیرکل دفتر امور مجامع و تشکل‌های مردم‌نهاد وزارت میراث فرهنگی با ابراز خرسندی از همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهرها با میراث فرهنگی اظهار کرد: شهرداری‌ها ناگزیر طی سال‌های آتی به‌عنوان اصلی‌ترین متولی حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و انتظامی در شهرها خواهند شد چنان‌که در کشورهای پیشرفته شاهد چنین اتفاقی هستیم.

وی افزود: بر همین اساس از طرح مهر و میراث صحبت به میان آمده و طی توافقی که با مدیران کل وزارت کشور داشتیم این طرح تا هفته آینده در کل کشور اجرا می‌شود البته اصفهان به دلیل اینکه بالای یک‌میلیون جمعیت دارد مشمول این طرح نخواهد بود.

تاجیک تصریح کرد: در دنیا دو مسئله انسان‌ها را به انجام کارها وادار یا از انجام آن جلوگیری می‌کند که یکی دین است و دیگری قانون؛ هر یک از این دو منادیانی دارد که آن را ترویج و تبلیغ می‌کنند و باور دارم که تشکل‌ها باید مروج قانون باشند.

مدیرکل دفتر امور مجامع و تشکل‌های مردم‌نهاد وزارت میراث فرهنگی ادامه داد: تشکل‌ها می‌توانند با شفاف‌سازی افراد را نسبت اتفاقاتی که رخ می‌دهد آگاه کنند و متأسفانه هنوز تا روزی که این تشکل‌ها بتوانند آزادانه حرکت کنند زمان قابل‌توجهی باقی‌مانده است.

تاجیک خاطرنشان کرد: اگر فضای مجازی نبود شاید بیان یکسری از نکات از تریبون عمومی جرم محسوب می‌شد و باوجوداین فضا هنوز هم ما مجبوریم با لکنت زبان برخی حرف‌ها را بزنیم. تشکل‌ها می‌توانند هادیان خوب فضای مجازی باشند و تا زمانی که نتوانند حرفشان را بدون لکنت بزنند تخلف‌ها ادامه پیدا خواهد کرد.

وی ابزار امیدواری کرد که تشکل‌ها روزبه‌روز بیشتر در حوزه شفاف‌سازی مسائل موفق‌تر باشند و همچنین روزی برسد که مسئولان وقتی در جمع تشکل‌ها حاضر می‌شوند به‌جای سخنرانی پاسخگوی سؤالات باشند.

مدیرکل دفتر امور مجامع و تشکل‌های مردم‌نهاد وزارت میراث فرهنگی تأکید کرد: ما با تشکل ثناگو موافق نیستیم و معتقدیم تشکل باید منتقد باشد تا بتواند به پیشرفت کشور کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha