• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 98110603916
  • منبع : نمایندگی مازندران

نمایشگاه آثار هنری ژوژمان در دانشگاه مازندران برگزار شد

نمایشگاه آثار هنری ژوژمان در دانشگاه مازندران برگزار شد

ایسنا/مازندران نمایشگاه آثار هنری ژوژمان پایان ترم صنایع دستی دانشکده هنر و معماری با ارائه کار کارگاه‎های تخصصی رشته صنایع دستی و با حضور دانشجویان، اساتید، کارکنان و بازدیدکنندگان از رشته‌های مختلف دانشگاه در این دانشکده برگزار شد.

مصطفی رستمی مدیر گروه صنایع دستی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه رشته صنایع دستی یکی از رشته‌های زیبا، متنوع، پرکاربرد و کارآفرین هنری است، شرط ورود به این رشته را علاقه‌مندی بسیار، پشتکار و ذوق هنری فراوان دانست و گفت: دانشجویان این رشته بعد از گذراندن گرایش‌های عمومی کارگاه‌ها شامل: بافت، تذهیب، نگارگری، جواهر، شیشه، سفال و چوب بر حسب علاقه می‌توانند در سال چهارم، گرایش تخصصی خود را انتخاب کنند.

وی تصریح کرد: کارگاه‌های تخصصی در نیم‌سال گذشته در قالب ۳ کارگاه جواهر، سفال و چوب ارائه شد.

مدیر گروه صنایع دستی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: کارگاه جواهر با تدریس محسن طالبی شامل ساخت جواهرات فلزی با تلفیق سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی با استفاده از انواع تکنیک‌ها و کارگاه سفال با تدریس میثم عفتی شامل ساخت ظروف با تکنیک‌های متنوعی از سفال و سرامیک است.

رستمی اظهار کرد: کارگاه چوب با تدریس اشتراکی روح‌الله ارجمند و مائده واخیده شامل گرایش‌های متنوعی چون گره‌چینی، قواره‌بری، مجسمه‌سازی، منبت، ساخت ظروف و زیورآلات چوبی است.

وی یادآور شد: قالب مدرسان کارگاه‌های مذکور  پیشتر از دانشجویان رشته صنایع دستی دانشگاه مازندران بوده‌اند که پس از کار فراوان و کسب تجربه‌های علمی و عملی شایسته در کسوت هنرمند و استاد دروس کارگاهی صنایع دستی به خدمت می‌پردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha