• چهارشنبه / ۹ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98110906324
  • خبرنگار : 50176

اجرای پیاده‌روی رهروان یاس نبوی در لرستان

اجرای پیاده‌روی رهروان یاس نبوی در لرستان

ایسنا/لرستان معاون اوقاف و امور خیریه لرستان گفت:‌ هشت امامزاده شاخص در لرستان وجود دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عباس‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا از اجرای برنامه پیاده‌روی با عنوان «رهروان یاس نبوی» در لرستان خبرداد و اظهار کرد: همزمان با ایام شهادت ام‌ابیها حضرت فاطمه زهرا (س)، این همایش ویژه بانوان در این استان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: هدف از اجرای این ویژه برنامه، علاوه بر تکریم و بزرگداشت مقام و منزلت حضرت فاطمه زهرا(س)، برگزاری مراسم پرشور عزاداری و ایجاد یک حماسه جریان ساز و لبیک به ندای حمایت از ولایت حضرت فاطمه (س) ‌است.

عباس‌زاده اضافه کرد: برپایی این همایش و پیاده روی در امامزادگان شاخص استان است.

معاون اوقاف و امور خیریه لرستان با اشاره به برپایی خیمه‌ معرفت در طول ایام فاطمیه در امامزادگان شاخص افزود:‌ این خیمه‌ها متشکل از غرفه‌های پاسخگویی به سوالات شرعی و شبهات دینی، «همه واقف باشیم» با حضور کارشناسان آشنا به مسائل وقف برای مشاوره و ترویج وقف(خصوصا تبلیغ وقف فاطمی)، غرفه عفاف و حجاب، کودک و نوجوان و چند رسانه‌ای است.

وی یادآور شد: با توجه به شرایط حساس ایران و منطقه و لزوم بصیرت انقلابی و دینی هرچه بیشتر مردم به ویژه لزوم تبلیغ و ترویج اندیشه‌های اسلام ناب محمدی و جلوگیری از هجمه تبلیغاتی دشمن، ضمن گرامیداشت یاد و نام سردار رشید سپاه اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، بر تروریست بودن سران آمریکای جهان‌خوار و رژیم غاصب صهیونیستی تاکید و در سخنرانی‌ها، مداحی‌ها، تریبون‌ها و ... به موضوع امنیت، بصیرت و مقاومت، پرداخته می‌شود و بدین وسیله بینش سیاسی مردم افزایش می‌یابد.

عباس‌زاده خاطر نشان کرد: به مناسبت بزرگداشت ایام فاطمیه، مراسم فجر فاطمی در قالب سوگواره «یاس نبوی» در لرستان برگزار می‌شود.

معاون اوقاف و امور خیریه لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هشت امامزاده شاخص در لرستان وجود دارد، یادآور شد: امامزاده زیدبن علی(ع) خرم‌آباد، محمدابوالوفا(ع)، امامزاده ابراهیم(ع) دلفان، امامزاده جعفر و قاسم(ع) بروجرد، امامزاده زید قاسم(ع) ازنا، امامزاده زیدبن علی(ع) دورود و امامزاده محمدبن حسن الیگودرز از امامزادگان شاخص لرستانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha