• سه‌شنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98111510786
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

/اختصاصی ایسنا/

موج تخریب سواحل برای ساخت مراکز پرورش میگو و ماهی به جزیره هرمز رسید

موج تخریب سواحل برای ساخت مراکز پرورش میگو و ماهی به جزیره هرمز رسید

ایسنا/هرمزگان این روزها ساخت‌وساز در سواحل استان هرمزگان به بهانه توسعه سایت‌های پرورش ماهی و میگو در حال رونق گرفتن است اما برخی ساخت‌وسازها در حریم اماکن تاریخی یا طبیعی مشکل‌زا و سبب نگرانی فعالین زمین‌گردشگری و زیست‌محیطی شده است.

هنوز مدت‌زمانی از موضوع واگذاری اراضی در محدوده طولانی‌ترین غار نمکی جهان به مرکز پرورش میگو به‌عنوان جدی‌ترین تهدید برای خروج ژئوپارک قشم از یونسکو نگذشته که باز هم طبق تصاویر و مستنداتی که به دست خبرگزاری ایسنا رسیده، ساحل چهار درخت جزیره هرمز و کوه‌های رنگی‌اش در خطر تخریب قرار گرفته و بکر بودن جزیره هرمز با ساخت‌وسازهای این‌چنینی در مسیر نابودی قرار داده است.

بخشدار جزیره هرمز در همین خصوص در گفت‌وگوی اختصاصی با ایسنا، افزود: فردی که به گفته خود برای ساخت سایت پرورش ماهی در ساحل محیط‌زیست اقدام به تخریب کوه‌های رنگی و ساخت‌وساز کرده از سمت بخشداری هیچ‌گونه مجوزی برای ساخت‌وساز ندارد.

سید مجدالدین حسینی با اشاره به اینکه هرگونه ساخت‌وسازی در داخل شهر مجوز شهرداری و در خارج حریم شهر مجوز بخشداری را نیاز دارد، افزود: این فرد هیچ‌گونه مجوزی را از بخشداری اخذ نکرده است.

وی ادامه داد:  این فرد یک بار برای ساخت‌وساز و تخریب اقدام کرده و کارش را متوقف کرده‌ایم تا مجوز خود را به بخشداری ارائه دهد، اما پس از مدتی بدون آوردن مجوز مجدداً آغاز به کرده است، با به‌محض فهمیدن این موضوع از نیروی انتظامی خواستیم اقدام کرده و کارش را متوقف کند.

مدیرکل حفاظت و محیط‌زیست استان هرمزگان در گفت‌وگو با ایسنا ضمن ابراز بی‌اطلاعی از عملیات تخریب و ساخت‌وساز در ساحل محیط‌زیست هرمز، از پیگیری و بررسی بیشتر در خصوص این موضوع خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۱-۱۵ ۱۲:۵۳

جالبه که محیط زیست اصلا خبر نداره از تخریب ها!!! بی خود نیست وضعیت محیط زیست و و نابودی منابع هر روز بیشتر میشه و متخلفان قلدرتر و جسورتر میشن...