• یکشنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۰:۱۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98121108111
  • خبرنگار : 50176

وحدت کلمه؛ رمز پیروزی جهان اسلام در چالش‌های پیش‌رو

وحدت کلمه؛ رمز پیروزی جهان اسلام در چالش‌های پیش‌رو

ایسنا/لرستان یک تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به نفوذ انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان با رهبری مقام معظم رهبری، گفت: امروز جامعه مسلمان به رهبری واحد و وحدت کلمه نیاز دارد که اگر میسر شود جهان اسلام به‌صورت یکپارچه می‌تواند در مقابل چالش‌های پیش‌رو پیروز شود.

امیرعلی‌حیدر امیری در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح اوضاع کنونی مسلمانان جهان، اظهار کرد: عقب‌افتادگی جامعه مسلمانان در بین کشورها یکی‌از مشکلات و معضلات آن‌هاست که عوامل مختلفی ازجمله برنامه‌ریزان نظام سلطه، بی‌لیاقتی حاکمان و عدم وحدت مسلمانان دارد.

وی با اشاره به این‌که طراحان نظام سلطه به‌شدت در حال جنگ نرم با جامعه مسلمانان بوده تا آنان را از فرهنگ و اعتقادات خود دور کنند، عنوان کرد: دشمنان نقشه دارند در یک پروسه زمان‌بر مسلمانان را غربی کرده و اسلام آمریکایی و سکولاری را در برابر اسلام ناب محمدی قرار دهند.

امیری تصریح کرد: با این اوضاع و شرایط موج اسلام هراسی در دنیا بیداد می‌کند، ولی با این وجود امروزه گسترش اسلام در جوامع اروپایی و آمریکایی رشد چشم‌گیری داشته است که نمونه آن بیداری اسلامی است و این میسر نمی‌شد مگر با تاثیر انقلاب اسلامی ایران و نفوذ معنوی که در بین مسلمانان جهان ایجاد کرده است.

این کارشناس مسائل سیاسی چنددستگی بین مسلمانان را یکی‌از بزرگ‌ترین چالش‌های امروزی جهان اسلام دانست و بیان کرد: امروز جامعه مسلمانان به‌ خصوص مسلمانان غرب آسیا و شمال آفریقا با معضلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند، مهم‌ترین چالشی که امروز جهان اسلام با آن مواجه است بحث چنددستگی است که در بین مسلمانان به‌وجود آمده‌است، به خصوص تکفیری هایی که به جز خود همه را کافر می‌پندارند.

وی افزود: امروز معضل داعش و القاعده باعث چند دستگی در بین مسلمانان جهان شده است که با اقدامات ناپسند و خلاف آموزه‌های دینی اسلام موجب بدبینی مردم نسبت به اسلام شده است و متأسفانه از سوی رژیم صهیونیستی جهانی و با پول چند کشور محدود مسلمان ازجمله عربستان، قطر، امارات و ... ظهور و گسترش پیدا کرده‌است.

امیری با اشاره به حرکت نظام سلطه به‌سمت چنددستگی و ایجاد اسلام هراسی با رفتار بد و ناپسند گروه‌های تکفیری،   دومین معضل مسلمانان را وجود حاکمان بی‌لیاقت دانست و افزود: این حاکمان بر مبنای ثروت و به‌صورت موروثی بر مسلمانان حکومت می‌کنند که بهترین نمونه آن شیخ نشین‌های خلیج‌فارس است.

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی زخم کهنه فلسطین بر بدنه اسلام را معضل دیگر مسلمانان دانست و عنوان کرد: متأسفانه عدم وحدت مسلمانان و بعضی ارتباطات پنهانی با رژیم اشغالگر قدس باعث شده صهیونیسم بیشتر به آزار مسلمانان بپردازد و هر روز دامنه تجاوز خود را گسترش دهد.

وی با اشاره به این‌که امروز می‌بینیم انقلاب اسلامی با هدایت مقام معظم رهبری در اقصی نقاط جهان ریشه دوانده است و هیچ سلاحی نمی‌تواند این نفوذ معنوی را کُند سازد، اظهار کرد: امروز جامعه مسلمانان نیاز به رهبری واحد و وحدت کلمه دارد که اگر این میسر شود جهان اسلام به‌صورت یکپارچه می‌تواند در مقابل چالش‌های پیش‌رو پیروز شود.

امیری تصریح کرد: اگر این تفرقه و چنددستگی در بین جامعه مسلمانان ادامه پیدا کند، در آینده چالش‌هایی مانند داعش سرباز کرده و تروریسم به‌نام دین مسلمانان را به عقب‌نشینی می‌کشاند، اگر منویات مقام معظم رهبری در متحدسازی جهان اسلام اجرا شود مسلمانان بزرگ‌ترین، پرقدرت‌ترین و ثروتمندترین جامعه هستند، کمااین‌که امروز شاهد وحدت روزافزون جامعه مسلمان هستیم و روز قدس نمونه‌ای از وحدت مسلمانان در اجرای فرامین امام خمینی (ره) است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha