• پنجشنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 98121512056

مدیرکل دامپزشکی گلستان:

قطعه‌بندی گوشت مرغ و ماهی در مراکز عرضه گلستان ممنوع شد

قطعه‌بندی گوشت مرغ و ماهی در مراکز عرضه گلستان ممنوع شد

ایسنا/گلستان مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت: قطعه‌بندی گوشت مرغ و ماهی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح استان ممنوع شد.

غلامرضا محرابی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای پیشگیری و مراقبت از ابتلا به ویروس کرونا، تمامی امور مربوط به قطعه‌بندی گوشت مرغ و ماهی اعم از کبابی، تهیه شنیسل و غیره در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی ممنوع است.

وی افزود: این مراکز صرفاً مجاز به عرضه فرآورده‌های مذکور به‌صورت بسته‌بندی هستند.

مدیرکل دامپزشکی گلستان بیان کرد: در قصابی‌ها نیز با توجه به عدم استفاده از بسته‌بندی، گوشت صرفاً در حضور مشتری و با رعایت مسائل بهداشت فردی عرضه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۱۴۵۰ مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: ۱۵ اکیپ دامپزشکی نظارت بر این مراکز را برعهده دارند.

محرابی همچنین گفت: به‌منظور جلوگیری از تردد مالکان و رانندگان خودروهای حمل فرآورده‌های خام دامی به ادارات دامپزشکی، مجوز حمل خودروی این رانندگان به‌صورت خودکار تا پایان اردیبهشت‌ماه ۹۹ تمدید شده است و دیگر نیازی به حضور در ادارات جهت تمدید مجوز نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha