• دوشنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98121914194

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

تغییر سبک زندگی باعث کاهش بیماری و تلفات کرونا می شود

تغییر سبک زندگی باعث کاهش بیماری و تلفات کرونا می شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: کاهش بیماری زائی و تلفات این ویروس علاوه بر جنبه های پزشکی به سبک زندگی شخصی و اجتماعی نیز ارتباط دارد و لازم است تا هر چه سریعتر تغییرات مناسب را در قبال این طغیان انجام دهیم.

دکتر سید محمد هاشمی شهری در دیدار با نمایندگان دارالعلوم مکّی اهل سنت زاهدان گفت: کووید۱۹ یک ارگانیسم نوپدید است و سابقه برخورد دنیا با این ویروس به 2ماه و نیم قبل بر می گردد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: مداخله موفق در این بحران از عهده یک یا چند سازمان مشخص خارج است و همه سازمان ها و افراد در گذر از این برهه تاریخی نقش خاص خود را دارند.

دکتر هاشمی شهری بیان داشت: موضوعاتی از قبیل قرنطینه و کنترل ترددها به استان، گندزدائی محیط های شهری و اداری، تولید و توزیع اقلام حفاظتی و امثال آن متولیان مشخص خود را دارد و موضوعاتی از قبیل آموزش همگانی، تشخیص، درمان و پی گیری بیماران نیز بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha