• سه‌شنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98122015523
  • خبرنگار : 50105

خودکفایی اقتصادی خانواده‌های سوئیسی با فناوری فتوولتائیک

خودکفایی اقتصادی خانواده‌های سوئیسی با فناوری فتوولتائیک

ایسنا/خراسان رضوی خانوارهای سوئیسی می‌توانند تا سال 2050 ازنظر اقتصادی خودکفا باشند.

به نقل از فیز، بسیاری از ساختمان‌های تک خانواری و چند خانواری در سوئیس تا سال 2050 می‌توانند به کمک فناوری فتوولتائیک که نور خورشید را به الکتریسیته تبدیل می‌کند، انرژی کافی برای تامین نیازهای مصرفی ازجمله شارژ وسایل نقلیه برقی را تامین کنند.

کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی، تمرکز اصلی تلاش برای کاهش تغییرات آب وهوایی است.

فناوری فتوولتائیک، جایگزین امیدوارکننده‌ای در خودکفایی انرژی برای خانوارهای فردی خواهد بود.

مطالعات گذشته، جنبه‌های مختلف استفاده از این انرژی را بررسی کرده اما استفاده از آن در یک کشور معتدل مانند سوئیس موردبررسی قرار نگرفته است.

محققان دانشگاه صنعتی زوریخ در سوئیس، بررسی کردند که آیا ازنظر فنی و اقتصادی برای خانواده‌ها امکان دستیابی به خودکفایی انرژی با استفاده از فناوری فتوولتائیک در آب‌وهوای معتدل این کشور تا اواسط قرن وجود دارد؟.

این خودکفایی به‌راحتی برای خانه‌های مستقل با تغییر رفتار و الگوهای استفاده از وسایل نقلیه شهری قابل‌دستیابی است.

به این صورت که تقاضای انرژی خود را کاهش دهند و این کار به این معنی استفاده کمتر از وسایل نقلیه در مسافت‌های کوتاه است.

البته این خودکفایی در ساختمان‌هایی که چند خانواده باهم زندگی می‌کنند، چالش‌هایی هم دارد. زیرا نه‌تنها به پیشرفت در بهره‌وری از فناوری فتوولتائیک، بلکه به سقف و نمای بیشتر هم برای پوشش پنل‌های خورشیدی نیاز دارد.

تجزیه‌وتحلیل‌ها نشان می‌دهد که خودکفایی کامل تا سال 2050 ازنظر فنی برای ساختمان‌های تک و چند خانواده در سوئیس در طیف وسیعی از طرح‌ها امکان‌پذیر است.

ترکیبی از کاهش هزینه‌های ذخیره‌سازی، افزایش قیمت سوخت‌های فسیلی و اقدامات سیاسی می‌تواند منجر به افزایش آمار خودکفایی خانوارها در سوئیس شود و سایر کشورها با آب‌وهوای مشابه سوئیس می‌توانند از این یافته استفاده کنند.

نتایج این بررسی در نشریه PLOS ONE ارائه‌شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha