• سه‌شنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۲۰:۲۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98122015791
  • خبرنگار : 50188

طرح بسیج مقابله با کرونا از طریق بیماریابی خانه به خانه در رفسنجان و انار

طرح بسیج مقابله با کرونا از طریق بیماریابی خانه به خانه در رفسنجان و انار

ایسنا/کرمان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا طرح بسیج مقابله با این بیماری از طریق بیماریابی خانه به خانه‌ در رفسنجان و انار در حال اجرا است.

دکتر "احمد جمالی زاده" عصر امروز ۲۰ اسفندماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طرح بسیج مقابله با کرونا از طریق بیماریابی خانه به خانه و آموزش خانوارها در مورد بیماری کرونا از طریق تماس تلفنی پرسنل بهداشتی با سرپرستان خانوار در رفسنجان و انار از چند روز اخیر شروع شده است، اظهار کرد: از آنجایی که اعضای هر خانوار در مرکز بهداشتی و یا خانه سلامت دارای پرونده سلامت است و در آن پرونده شماره تلفن فرد درج شده است در این طرح پرسنل بهداشتی پس از تماس با یکی از اعضای خانواده که یکی از والدین می باشند در خصوص وضعیت بیماری در آن خانواده (وجود بیمار تب دار ) سوال کرده و آموزش های مورد نیاز شامل ضدعفونی کردن خانه، شستشوی مرتب دست ه و ... را ارائه خواهند داد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: همچنین در مورد اینکه آیا در هفته های گذشته مسافرتی به خارج از شهرستان داشته یا نه و آیا مهمانی از شهرهای دیگر به منزلشان آمده یا نه و درصورت وجود موارد مشکوک، تماس و پیگیری بعدی تا رفع احتمال خطر صورت خواهد گرفت.

جمالی زاده ادامه داد: از مردم عزیز و همشهریان درخواست می کنیم که همکاری لازم را داشته باشند البته لازم است مردم مواظب سوء استفاده افراد فرصت طلب باشند در این طرح هیچ هزینه ای از مردم دریافت نمی ‌شود و سوالات نیز فقط در خصوص این بیماری است و سوالات غیر مرتبط پرسیده نمی شود.

وی بیان کرد: در این طرح آموزشی در خصوص نحوه ضدعفونی سطوح در منزل و نکات مهم در هنگام خرید از جمله خرید نان داده خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۰ ۲۱:۲۵

ببینید این روش به هزارها دلیل هم ناکار آمد هست و هم هزینه بر... یکی از دلایلش درصد خطای همین طب سنجا هست و مهمترینش این هست که ممکن خیلیا مریض باشند و درمرحله ایی باشند تب نکن و همیشه همه تب ندارند واقعا.. حالا شما فرض کن مریض تب هم دارد ایا حتما کرونا دارد چون تب دارد... و مساله دیگر وقتی شما یک خانه را بررسی میکنید مگه دوباره بر میگردین برای بررسی های بعدی چون ممکن هست بعدا مریض بشن فرد.. این رو کدوم استاندارد و علمی به عنوان قطع چرخه انتقال ویروس قبول دارد تنها راه ممکن برای قطع چرخه انتقال ویروس فقط و فقط قرنطینه هست و لا غیر شما چه بخوایی و چه نخوایی در مرحله ایی مجبور به برقراری قرنطینه اجباری میشوید که دیگر خیلی دیر شده است.