• جمعه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ / ۲۳:۴۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98122317765
  • خبرنگار : 50004

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد

صعودی شدن سیر شیوع کرونا در آذربایجان شرقی در طول ۳ روز گذشته/ فوت ۲۷ نفر در استان

صعودی شدن سیر شیوع کرونا در آذربایجان شرقی در طول ۳ روز گذشته/ فوت ۲۷ نفر در استان

ایسنا/آذربایجان شرقی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صعودی شدن سیر شیوع کرونا در آذربایجان شرقی در طول سه روز گذشته خبر داد.

محمد حسین صومی در گفت‌وگوی خبری در ساعت ۲۳ امشب، جمعه،بیست و سوم اسفند با اشاره به آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در آذربایجان شرقی، اظهار کرد: امروز، ۵۹ نفر کرونا مثبت در استان شناسایی شده و در مجموع سیر فزاینده‌ای را در استان شاهد هستیم.

وی از ابتلای قطعی ۳۳۸ نفر و فوت ۲۷ نفر بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد و گفت: وجود ۵۹ نمونه مثبت جدید به این معنی است که هم اکنون ۵۹۰ فرد آلوده نیز در بیرون از بیمارستان‌ها در حال انتشار ویروس هستند.

وی در ادامه از ترخیص ۸۵ نفر از مبتلایان از بیمارستان‌های استان خبر داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به آمار وزارت بهداشت مبنی بر شناسایی ۹۷ مورد جدید در آذربایجان شرقی، اظهار کرد: آمار دو روز را با هم یک جا ثبت کرده بودند و ما ضمن تایید نزدیک شدن آذربایجان شرقی به استان‌هایی که در صدر قرار دارند، اعلام می‌کنیم که ۹۷ نفر آمار دو روز است.

وی در خاتمه بیان کرد: اگر مردم همراهی کنند، انتظار می‌رود که ویروس تا دو هفته دیگر زمین‌گیر شود، اما در صورت عدم همراهی شاهد افزایش سه برابری آمارها خواهیم بود.

بر اساس این گزارش، متفاوت بودن آمارهای ارائه شده توسط وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دلیل ارائه آمار در ساعت مختلف است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha