• سه‌شنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98122720621
  • خبرنگار : 71467

آخرین خبر از پرداختی‌های دولت بابت کرونا

آخرین خبر از پرداختی‌های دولت بابت کرونا

در مدت گذشته و با شیوع ویروس کرونا در کنار تامین مالی بسته حمایتی سه‌گانه، تاکنون حدود ۳۶۱۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت بابت تأمین هزینه‌ها پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا، با شیوع ویروس کرونا تأمین هزینه‌های مربوطه به ویژه در حوزه بهداشت و درمان موضوعی بود که به طور خاص تامین آن متوجه دولت است و ظاهرا هنوز منبع دیگری تعریف نشده است؛ هر چند که بحث‌هایی در رابطه با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی نیز مطرح بود اما تاکنون به صورت رسمی پیشنهادی از سوی دولت مطرح نشده است.

اما در مدت اخیر دو گروه پرداختی در دستور کار دولت بوده است که پرداخت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین هزینه‌هایی که برای کمک‌های حمایتی در نظر گرفته شده است.

این در حالی است که آخرین وضعیت پرداخت‌ها نشان می‌دهد که تاکنون ۳۶۱۰ میلیارد تومان از سوی دولت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اختصاص پیدا کرده تا برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اختصاص پیدا کند.

این منبع ۳۶۱۰ میلیارد تومانی در چند بخش هزینه شده که ۵۳۰ میلیارد تومان به ستاد ملی کرونا، ۴۰۰ میلیارد به دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۴۸۰ میلیارد به سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۲۰۰ میلیارد برای پرداخت پاداش ویژه به کادر درمان، ۳۰۰ میلیارد بابت مطالبات شرکت‌های پیمانکار طرف قرارداد دانشگاه‌ها، ۱۰۰ میلیارد تومان به اورژانس برای خرید آمبولانس، ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت به بیمه سلامت جهت تسویه مطالبات اختصاص پیدا کرده است.

در کنار منابعی که بابت درمان به وزارت بهداشت پرداخت شده دولت بسته حمایتی در نظر گرفت که در آن از سه محل بتواند تا حدودی افرادی که معیشت آنها بیشتر در معرض آسیب های ناشی از کرونا بود جبران شود؛ به طوری که پرداخت وام‌های یک تا دو میلیون تومانی با سود چهار درصد به حدود چهار میلیون نفر، پرداخت ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به حدود سه میلیون نفر و همچنین تعویق وام‌های مربوط به مشاغلی که در جریان ویروس کرونا دچار آسیب شده بودند، در این بسته قرار دارد.

البته  تاکنون مجموعه هزینه‌ای که دولت بابت بسته حمایتی سه‌گانه خود در نظر گرفته اعلام نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۷ ۱۴:۱۶

به دلیل فشار اقتصادی و بحران‌های مختلف باید یک فکری هم به حال سیستم بازنشستگی کشور بشه. سن بازنشستگی پایین و مقدار پرداخت بازنشستگی گره خورده به درآمد شخص در زمان کار یک مشکل پایه است. اصل قضیه این است که نظام باید به اندازه نیاز هر شخصی به بازنشستگان کمک کند (یعنی یک میزان به همه بر اساس محاسبه خط فقر و غیره)، مابقی بالا تر از آن را باید فرد از درآمد خود برای آینده خود پس انداز کند. این تغییر سیستمی باید از نسل آینده که هنوز وارد بازار کار نشده انجام شود. هم فشار به نظام اقتصادی کشور کم میشود و هم برابری در نظام بازنشستگی برقرار میشود. در حقیقت یک قدم مهم و شمرده برای آینده کشور.

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۸ ۱۳:۱۱

من کارگر ساختمانی هستم بهم بسته حمایتی کرونا ندادن چی کار کنم متاهل هستم بی کار شدم یه دختر توراهی دارم زنم بارداره چیکار کنم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید توروبه خدا قسم تورو به امام زمان قسم شبو روز کارم شده گریه کردن