• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99022115259
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول:

بیشتر تولیدات دست بافته های داری در خراسان شمالی به صورت سنتی فروخته می شود

بیشتر تولیدات دست بافته های داری در خراسان شمالی به صورت سنتی فروخته می شود

ایسنا/خراسان شمالی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: دست بافته های داری بیشترین محصولات صنایع دستی این است که هنوز به صورت سنتی فروخته می شود.

قهرمانیان در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: هنوز بافنده های این نوع از صنایع دستی در منازل خود منتظر می مانند تا تجاری از این استان و یا یک استان دیگر برای خرید محصولاتشان، سراغ آن ها برود.

وی افزود: از سوی دیگر یک تعداد از این تولیدکنندگان، محصول تولیدی خود را به شرکت های تعاونی موجود در استان به فروش می رسانند این درحالی است که بیشتر این شرکت های تعاونی نیز به صورت سنتی محصولات را به فروش می رسانند.

قهرمانیان ادامه داد: در حال حاضر تعداد زیادی از تولیدکنندگان صنایع دستی به سراغ فروش اینترنتی رفته اند اما تعداد خیلی کمی از تولیدکنندگان دست بافته های داری به این سو گام برداشته اند.

وی اظهارکرد: بیشترین صنایع دستی که در این استان به صورت اینترنتی به فروش می رسد در حوزه چوب، چرم، سرامیک و زیورآلات است.

به گفته این مقام مسئول سالانه حدود ۲۰۰ تن محصولات صنایع دستی در استان تولید می شود که بیشترین حجم تولیدات را دست بافته های داری به خود اختصاص می دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha