• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99030603116
  • خبرنگار : 50300

پیکر نخستین سم‌شناس دارویی ایران به خاک سپرده می‌شود

پیکر نخستین سم‌شناس دارویی ایران به خاک سپرده می‌شود

ایسنا/خوزستان پیکر پروفسور کلانتری، نخستین سم‌شناس دارویی ایران فردا، چهارشنبه به خاک سپرده می‌شود.

پروفسور هیبت‌الله کلانتری عضو هیات علمی و رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اهواز که روز گذشته (پنجم خرداد) بر اثر سکته مغزی دار فانی را وداع گفت، فردا (هفتم خرداد) به خاک سپرده می‌شود.

به گزارش ایسنا، این استاد برجسته در سال ۱۳۳۵ در گتوند متولد شد. در سال ۱۳۵۶ برای تحصیل در رشته داروسازی عازم هند شد و پس از گذراندن دوره پی‌اچ‌دی در سال ۱۳۶۱ و اخذ بورسیه تحصیلی در سال ۱۳۶۲، در نهایت در سال ۱۳۶۸ به کشور بازگشت و به عنوان نخستین سم‌شناس دارویی ایران در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور مشغول به کار شد.

پروفسور کلانتری از مشاهیر و نخبگان علمی کشور و نخستین سم‌شناس دارویی ایران بود.

به گزارش ایسنا، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در پیامی درگذشت هیبت‌الله کلانتری را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

"انا لله و انا الیه راجعون

خبر تأسف بار و حزن انگیز درگذشت دکتر کلانتری رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که از اساتید بنام و متعهد و اخلاق مدار بودند، موجب تألم خاطر اینجانب گردید. این ضایعه اسفناک را به خانواده محترم ایشان، دانشجویان و همکاران ایشان در دانشکده داروسازی و مردم شریف شهرستان گتوند تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت و علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی خواستارم."

همچنین فرهاد ابول‌نژادیان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

"انا لله و انا الیه راجعون

بار دیگر حکمت الهی بر این قرار گرفت تا در این ایامی که جامعه دانشگاهی علوم پزشکی جندی شاپور درگیر بیماری مهلک کرونا است، استاد فرزانه مرحوم دکتر هیبت الله کلانتری رئیس فقید دانشکده داروسازی، از جهان فانی به دیار باقی سفر کند؛ سفری که برای ایشان آغاز آرامش ابدی و برای آنان که او را می‌شناختند، مایه تاسف و تاثر فراوان است.

بدون شک تلاش‌های وافر آن عزیز سفر کرده در جهت اعتلای نام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و نیز دانشکده داروسازی که با تربیت خیل عظیم دانش آموختگان داروسازی کشور و اقدامات جهادگونه ایشان در روزهای آغازین مبارزه با کرونا در جهت تولید مواد ضدعفونی کننده، تنها گوشه‌ای از افتخارات آن مرحوم مغفور است، اما آنچه بیش از همه صفاتش، در خاطره‌ها خواهد ماند، ایمان، اخلاق نیک و راست کرداری کم نظیرش بود که برای سالیان متمادی در اذهان همکاران و دوستدارانش خواهد ماند.

روح بلندش در این ایام آسمانی، قرین رحمت الهی و جایگاه جاودانش، بهشت برین باد."

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha