• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۶:۵۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99032717205
  • خبرنگار : 50310

یک کارشناس مسائل اجتماعی:

آیا فرزندان مجازی پاسخگوی غریزه مادری می‌شوند؟

آیا فرزندان مجازی پاسخگوی غریزه مادری می‌شوند؟

ایسنا/لرستان یک کارشناس مسائل اجتماعی گفت: امروزه از طریق رسانه‌های دیداری، شنیداری و ماهواره‌ها تبلیغ بر فرزندآوری کم می‌شود و از زنان و مردان می‌خواهند که با بچه‌های مجازی خود را سرگرم کرده و برای پاسخگویی به غریزه مادری خود به سمت فرزندان مجازی بروند.

امیرعلی‌حیدر امیری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح دلایل بالا رفتن سن ازدواج و این‌که جوانان رغبت چندانی به ازدواج و تشکیل خانواده ندارند، اظهار کرد: یکی‌از مهم‌ترین عوامل عدم رغبت جوانان به ازدواج نبود شغل است به طوری که امروز فارغ‌التحصیل‌های زیادی در کشور داریم که شغل ندارند.

وی افزود: یکی ‌از ایراداتی‌ که به سازمان آمار کشور وارد است این است که می‌گوید هر فردی اگر در طول هفته دو ساعت هم به یک شغل کاذب مشغول باشد شاغل محسوب می‌شود در صورتی‌که شغلی ‌که بیمه و امنیت شغلی برایش وجود ندارد، شغل نیست.

امیری ادامه داد: یکی دیگر از علت‌های عدم رغبت جوانان به ازدواج سرگرمی‌های جایگزین این امر است، امروز در فضای مجازی هزاران کانال مستهجن و غیراخلاقی داریم که جوانان را به خودش مشغول کرده و در عین حال نیز شاهد دوستی‌های نامتعارف و دور از اخلاق دختران و پسران و روابط نامشروع در بین نسل جوان هستیم.

این کارشناس مسائل اجتماعی با بیان این‌که یکی‌ دیگر از مواردی ‌که ازدواج را عقب انداخته شیوع ازدواج‌های سفید است، ادامه داد: بین نسل جوان جامعه تبلیغ می‌کنند که ازدواج یک قرارداد اجتماعی است و هر لحظه می‌توان این قرارداد را به هم زد و یک قرارداد جدید با فرد دیگر بست.

وی با اشاره به رواج پدیده‌ای دیگر به نام هم‌باشی و هم‌خانگی، عنوان کرد: متأسفانه در فیلم‌ها جوانان را به دوستی و ارتباط داشتن با زنان شوهردار تشویق می‌کنند کمااین‌که ازدواج‌های سفید و هم‌باشی نیز در جامعه بیداد می‌کند، به ویژه در شهرهایی از کشور شاهد هستیم اطلاعیه می‌دهند که ما به یک هم‌خانه نیازمندیم و جنسیت فرقی ندارد چه‌بسا در مواردی یک خانم با چند آقا و یا یک اقا با چند خانم هم‌خانه می‌شود.

امیری با اشاره به رواج پدیده اجاره ساعتی خانه‌ها، افزود: متأسفانه در برخی شهرهای کشور برخی از بنگاه‌ها خانه‌ها را مبلمان کرده و به‌صورت ساعتی اجاره می‌دهند که راه رواج روابط نامشروع را برای جوانان باز می‌کند که باید با آن مبارزه کرد.

این کارشناس مسائل اجتماعی با بیان این‌که ازدواج سفید و بردن ازدواج در قالب قرارداد اجتماعی باعث بالا رفتن سن ازدواج و عدم رغبت جوانان به تشکیل خانواده شده‌است، اظهار کرد: وقتی سن ازدواج چه در دختر و چه پسر بالا می‌رود دیگر انتخاب همسر بسیار مشکل است در صورتی‌که ازدواج در سن پایین چنین مشکلی را ندارد و انتخاب بسیار آسان‌تر است.

وی با بیان این‌که دخترانی که سن آن‌ها بالا رفته نباید از بچه‌دار شدن ناامید شوند چراکه فرزندآوری تا ۴۵ و حتی ۴۶ سالگی نیز امکان‌پذیر است و برخی‌از روان‌شناسان معتقدند بانوانی که در سن بالای چهل سال فرزنددار می‌شوند فرزندان‌شان باهوش‌تر هستند، گفت: در قدیم یک سنت پسندیده بین مردم وجود داشت و برخی‌از بانوان واسطه ازدواج جوانان می‌شدند که امروزه این امر بسیار کم‌رنگ شده و دیگر کسی در این کار و امر خیر واسطه نمی‌شود.

امیری با اشاره به رواج پدیده فرزندهای مجازی، افزود: امروزه در فضاهای مجازی از طریق رسانه‌های دیداری و شنیداری و ماهواره‌ها تبلیغ بر فرزندآوری کم می‌شود و از زنان و مردان می‌خواهند که با بچه‌های مجازی خود را سرگرم کنند و به بانوان پیشنهاد داده می‌شود چون حاملگی و فرزندآوری باعث برهم خوردن فرم بدن آن‌ها می‌شود؛ لذا بهتر است بانوان حاملگی خود را به حداقل برسانند و برای پاسخگویی به غریزه مادری خود به سمت فرزندان مجازی بروند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha