• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99041813654
  • خبرنگار : 30077

یک مقام مسوول در ستاد کل نیروهای مسلح:

سربازان بی‌مهارت کارت پایان خدمت نمی‌گیرند

سربازان بی‌مهارت کارت پایان خدمت نمی‌گیرند

ایسنا/سمنان نماینده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح گفت: طبق برنامه 5 ساله این قرارگاه، از سال 1401، صدور کارت پایان خدمت برای سربازان، منوط به گذراندن حداقل یک دوره مهارت آموزی و داشتن گواهینامه معتبر خواهد بود.

سردار داود روشنی در همایش قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح استان سمنان در فرماندهی نیروی انتظامی استان با بیان اینکه این قرارگاه از سال 1396 و با دستور مقام معظم رهبری ایجاد شده است، گفت: بر اساس برنامه 5 ساله این قرارگاه، تا سال 1401 باید اهداف نهایی یعنی پوشش آموزش های مهارتی برای تمام سربازان وظیفه محقق شود و از سال 1401 نیز، سربازانی کارت پایان خدمت دریافت می کنند که حداقل یک دوره مهارت آموزی را طی و گواهینامه معتبر دریافت کرده باشند.

وی افزود: بر اساس برنامه مدون شده، در سال‌جاری حدود 65 درصد از سربازان موجودی در هر رده در هر پادگان مشمول آموزش‌های مهارت آموزی می شوند، در سال 1400 این عدد به 85 درصد خواهد رسید و انشاءالله در سال 1401،نیز 100 درصد سربازان موجودی در هر رده باید دورهای آموزشی مهارت را طی و گواهینامه معتبر دریافت کنند.

نماینده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: برگزاری آزمون ادواری مهارت آموزی برای سربازانی که دارای مهارت خاصی هستند و صدور گواهینامه معتبر در صورت قبولی و همچنین برگزاری دوره های مهارت آموزی در محیط کار واقعی با همکاری ارگان‌ها و نهادهای مختلف نیز در سالجاری خواهیم داشت.

سردار روشنی با بیان اینکه برگزاری دوره های مهارت آموزی بین جوانان یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: معظم اله بارها تأکید داشتند که این اقدامات نعمت های بسیار ارزشمند و خوبی برای کشور و نظام خواهد داشت، کاهش آسیب های اجتماعی در کشور و افزایش امنیت ملی با کاهش بیکاری و ایجاد اشتغال را از جمله نعمت ها و دستاوردهای این مهارت آموزی عنوان کردند.

وی با اشاره به اینکه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح با هدف ایجاد اشتغال و کسب و کار پس از پایان خدمت وظیفه انجام می شود، بر کیفیت برگزاری دوره های آموزشی توسط نهاد ها و ارگان های مختلف در استان ها تأکید کرد و گفت: وام های اشتغال از حداقل 15 میلیون تومان تا 15 میلیارد تومان به صورت تعاونی به سربازانی که دوره های مهارتی را بگذرانند و در آزمون عملی نمره قبولی و گواهینامه معتبر کسب کنند داده می شود.

 نماینده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح همچنین از بخشودگی مالیات برای صنوف و واحد های تولیدی که کارگاه خود را در اختیار این دوره های مهارتی بگذارند خبر داد و گفت: اگر یک واحد صنفی و تولیدی در بازه زمانی کارگاه خود را برای انجام خدمات مهارت آموزی در اختیار مراکز ما قرار دهند، در همان بازه زمانی مشمول بخشودگی مالیات می‌شوند.

سردار روشنی همچنین با بیان اینکه ارائه آموزش های مهارتی، نوع مهارت و نوع شغل متانسب با محل سکونت سرباز خواهد بود نه بر اساس محل خدمت،  تصریح کرد: سربازان وظیفه پس از پایان دوران خدمت، بر اساس اطلاعاتی که از آنها ثبت می شود، رهگیری می شوند و نتیجه این اقدامات مهارت آموزی رصد می شود که سرباز پس از پایان خدمت در چه وضعیتی قرار دارد و آیا این آموزش ها منجر به ایجاد شغل شده است یا خیر؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha