• شنبه / ۴ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99050402480
  • منبع : نمایندگی مازندران

کرونا زیر میکروسکوپ ویروس‌شناسان مازندرانی

کرونا زیر میکروسکوپ ویروس‌شناسان مازندرانی
عکس تزئینی است

ایسنا/مازندران یک متخصص ویروس‌شناسی پزشکی و مسئول آزمایشگاه کرونای مازندران، گفت: خصوصیات ویروس‌ها و باکتری‌ها متفاوت است، باکتری‌ها ساختمان دیواره اسکلتی، DNA و RNA دارند که انتقال صفات توسط "دی ان ای" انجام می‌شود و این امر با ویروس متفاوت است.

محمدرضا حق شناس با اشاره به اینکه کووید ۱۹ از سرعت انتشار بالایی برخوردار است، اظهار کرد: بیماری‌زایی و سرعت انتشار این ویروس می‌تواند به توالی ژن‌های آن مرتبط باشد به طوری که از مناطق مختلف گزارش های متفاوتی در مورد ابتلا به کووید ۱۹ می‌رسد.

وی با بیان اینکه، وقتی در آزمایشگاه‌های ویروس شناسی مازندران تست کرونا انجام گرفت، ژن های متعددی از ساختمان‌های کووید ۱۹ جدا شد، یکی از این ژن ها که در ساختمان این ویروس وجود دارد با ویروس سارس ۲۰۰۲ و بد سارس ۲۰۰۲ و ۲۰۰۸ قرابت داشت، تصریح کرد: خصوصیات ویروس‌ها و باکتری‌ها متفاوت است، باکتری‌ها ساختمان دیواره اسکلتی، DNA و RNA دارند که انتقال صفات توسط "دی ان ای" انجام می‌شود و این امر با ویروس متفاوت است.

حق‌شناس در مورد شایعاتی که در فضای مجازی مبنی بر اینکه کوئید ۱۹ ویروس نبوده و میکروب است، اظهار کرد: مردم توجه داشته باشند که مطالب اینچینی را از طریق وزارت بهداشت و سازمان جهانی بهداشت پیگیری کنند و صرفا به اعلام یک ‌کشور و یا یک رسانه استناد نکنند.

بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، وی در مورد راه‌های جلوگیری از ابتلا به کوئید ۱۹ خاطرنشان ‌کرد: استفاده از ماسک، عدم حضور در اجتماعات و مجالس ختم، سعی در برگزار نکردن مراسم‌، همچنین ضدعفونی کردن نقاط سطوح آلوده و با رعایت کردن فاصله‌گذاری اجتماعی می توان بیماری را کنترل کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.