• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۹:۲۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99051914095
  • خبرنگار : 50147

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر مطرح کرد

تسهیل دسترسی اقشار مختلف جامعه به آموزش عالی /توسعه مراکز جوار صنعت

تسهیل دسترسی اقشار مختلف جامعه به آموزش عالی /توسعه مراکز جوار صنعت

ایسنا/بوشهر سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر با اشاره به تربیت نیروی انسانی ماهر، خود اشتغال و خود اتکا گفت: دانشگاه علمی کاربردی دسترسی اقشار مختلف جامعه به آموزش عالی را تسهیل کرده است.

شبیر اشکپور مطلق ظهر امروز در نشست با خبرنگاران عنوان کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و مزیت های موجود در استان و شهرستان‌ها و بر مبنای نیاز سنجی بومی رشته‌ها را تبیین کرده و اقدام به پذیرش دانشجو خواهیم کرد.

وی با اشاره به فرایند آموزش‌ها اظهار کرد: رویکرد و ماهیت آموزش های علمی کاربردی تربیت نیروی انسانی ماهر، خود اشتغال و خود اتکا است، در واقع هدف ما آموزش نیروی انسانی همراه با مهارت است تا نیاز به اشتغال در دستگاه دولتی نداشته باشد زیرا نیاز شغلی دانشجو برای ما بسیار مهم است.

این مسئول با بیان اینکه یادگیری و تحقق مهارت در حد تسلط و در حداقل زمان اتفاق می‌افتد، ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا به ناچار فعالیت‌های ما عمدتاً در حوزه مجازی انجام شده است، اجرای ۴۲۸۷ کلاس آموزشی مجازی، برگزاری ۳۰۷۵ آزمون دروس نظری آنلاین، قرارداد با شرکت های شتاب دهنده، راه اندازی دو مرکز نوآوری در حوزه های صنعت و کشاورزی و اجرای سطح‌بندی مراکز از جمله اقدامات ما در این مدت بوده است.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر با اشاره به تقلیل کد رشته ها از ۲۱۰ به ۱۳۵ رشته گفت: این اقدام با رویکرد مأموریت‌گرا شدن فعالیت های مراکز و اجرای مصوبه شورای عالی اداری، الزام مراکز به تشکیل دفاتر کارآفرینی، فعالیت در حوزه‌های پژوهشی و همچنین اجرای آموزش های تک پودمانی (آموزش کوتاه مدت با تخصص خاص) انجام شده است.

اشکپور مطلق خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل‌های بالای استان بوشهر، جذب خبرگان در رشته‌های مختلف و همچنین احیای فنون فراموش شده اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که در این خصوص نیاز به همراهی رسانه ها داریم.

وی با اشاره به تمرکز بر حوزه پژوهش و تاکید بر اهمیت کارآفرینی گفت: مخاطبان ما دو قشر شاغل و غیرشاغل هستند که با گذشت زمان از قشر شاغل کم شده و افراد غیرشاغل و دانش‌آموزان وارد این دانشگاه می‌شوند. در زمینه کارآفرینی نیز سعی بر برگزاری استارتاپ ها و رویدادهای عملی است که منجر به پرورش ایده، تشکیل هسته های فناور و شرکت‌های تولید محصول می‌شوند.

این مسئول با اشاره به توسعه مراکز جوار صنعت با توجه به مزیت های استان و شهرستان ها یادآور شد: پذیرش دانشجوی جدید در ۷۲ رشته کاردانی و ۴۳ رشته کارشناسی در ۲۰۶ کد رشته محل از چهارم تا هفدهم شهریورماه سال جاری آغاز می شود که علاقمندان می توانند از طریق مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس Sanjesh.org و سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر به آدرس bu.uast.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha