• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99052518119
  • منبع : فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی

ضرورت مستندسازی اقدامات پلیس

ضرورت مستندسازی اقدامات پلیس

رئیس اداره اجتماعی یگان های ویژه ناجا بر ضرورت مستندسازی و اطلاع رسانی دقیق در خصوص اقدامات مختلف ناجا به خصوص یگان های ویژه تاکید کرد و گفت: بایستی از ظرفیت رسانه ها برای نشان دادن چهره پلیس اسلامی و اقتدار نیروی انتظامی در جامعه بهره ببریم.

به گزارش ایسنا کارمند رتبه ۱۶ محسن عمادی در دیدار با سردار سیدرضا موسوی - فرمانده تیپ یکم حضرت امیرالمومنین علی (ع) - با اشاره به تغییر رویکرد نیروی انتظامی در سال های اخیر از رویکرد سلبی به رویکرد ایجابی و پیشگیرانه، آن را نقطه عطفی در تقویت تعاملات مردم با پلیس دانست و اظهار کرد: پیامدهایی همچون افزایش نظم و انضباط اجتماعی، قبول مسئولیت و انجام کارهای گروهی، ارتقای امنیت و احساس امنیت، افزایش مقبولیت اجتماعی پلیس و برقراری روابط تعاملی میان پلیس و مردم از مزایای رویکرد جامعه محوری و پیشگیرانه پلیس انقلابی است.

وی معاونت اجتماعی را تریبون و صدای ناجا دانست و گفت: ارتقای احساس امنیت، اطلاع رسانی همراه با ارائه آموزش های همگانی، عملکرد معاونت اجتماعی در حوزه امنیت است. خوشبختانه با تعاملات بسیار خوبی که با رسانه های دیداری و شنیداری وجود دارد، شاهد تحقق اصل پیشگیری که یکی از ماموریت های ناجاست، هستیم.

رئیس اداره اجتماعی یگان های ویژه ناجا تاکید کرد: اشرافیت علمی، فنی، مهارتی و از طرف دیگر آشنایی به فن بیان در حوزه رسانه، موضوع بسیار مهمی است که بایستی به صورت جدی پیگیری و کاربردی شود.

عمادی ضمن ابراز رضایت از عملکرد دایره اجتماعی این تیپ اظهارکرد: معاونت اجتماعی در سطح ناجا همچنین دوایر اجتماعی یگان های ویژه، با اقدامات پیشگیرانه و تنویر افکار عمومی و همراه سازی جامعه، به خوبی توانسته است تسهیل گر در انجام ماموریت ها باشد.

وی بر ضرورت مستندسازی و اطلاع رسانی دقیق، سریع و شفاف در خصوص اقدامات مختلف ناجا به خصوص یگان های ویژه و همراهی و ارتباط دوسویه با رسانه ها تاکید و اظهارکرد: بهره گیری از ظرفیت رسانه ها نقش مؤثری در پیشگیری و ارتقای امنیت در جامعه دارد. این مهم تلاش دو چندان مسئولان اجتماعی را می طلبد تا با تعاملات مناسب بتوانند چهره پلیس اسلامی را در جامعه به نمایش بگذارد و اقتدار نیروی انتظامی را نیز به رخ دشمنان بکشانند.

در ادامه این دیدار موسوی با بیان اینکه امنیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امنیت مشارکتی و مردم پایه است، اظهار کرد: با همت و تلاش کارکنان معاونت اجتماعی امروز شاهد مشارکت اقشار مختلف مردم در تامین امنیت جامعه هستیم.

وی به جایگاه و اهمیت معاونت اجتماعی در نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: این معاونت پل ارتباطی پلیس با جامعه است و نقش مهمی در انعکاس عملکرد و موفقیت های نیروی انتظامی بر عهده دارد.

فرمانده تیپ یکم حضرت امیرالمومنین علی(ع)، استفاده حداکثری از رسانه را در حوزه هنر و تولید برنامه هایی با محتوای پلیس، مردم و امنیت مورد تاکید قرار داد و گفت: تاثیر انتقال مفهوم امنیت از طریق رسانه دیداری بیشتر از شنیداری است و این مهم بایستی در تولیدات هنری به خصوص در فیلم ها و یا مستندات پلیسی مدنظر باشد تا نیروی انتظامی بتواند به اهداف خود که همان ایجاد امنیت پایدار در سطح جامعه است، برسد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، وی در پایان ضمن قدردانی از اداره اجتماعی یگان های ویژه ناجا، خاطرنشان کرد: تمام عملکرد رسانه ای و اجتماعی باید به تقویت وجهه عمومی پلیس و اقتدار ناجا منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha