• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99060301990
  • خبرنگار : 50256

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مطرح کرد

اعتبارات قطره چکانی و دوگانگی در اجرا، موانع اتمام پروژه مقبرة الشعراء

اعتبارات قطره چکانی و دوگانگی در اجرا، موانع اتمام پروژه مقبرة الشعراء

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: مقبرة الشعراء تبریز که بی‌تردید اولین مقصد گردشگری در تبریز است، سال‌هاست که با اعتبارات قطره چکانی و دوگانگی در اجرا بین شهرداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد به مقصدی معلوم نرسیده است.

محمد محمدپور عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان تبریز، ادامه داد: به طوری که حتی با برآورد تامین اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در پروژه تبریز ۲۰۱۸ برای تکمیل این مجموعه، اما این اعتبار نیز به صفر رسید و پروژه مقبرة الشعراء هنوز به پایان نرسیده است.

وی گفت: بیش از ۳۰۰ هزار نفر مصرف کننده ثابت فرهنگ و هنر در استان وجود دارد و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از نظر تنوع، گسترده ترین دستگاه با نزدیک به ۴۰ حوزه هم‌چون رسانه، تئاتر، موسیقی، قرآن و عترت و ... محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: این نهاد بار اصلی ایجاد نشاط و امید در جامعه و حرکت در ابعاد مختلف جامعه به خصوص در شرایط کرونایی را برعهده دارد و توانسته در طی هفت سال گذشته در جلب مشارکت مردمی و بخش خصوصی به خصوص حوزه سینما، موفق عمل کند.

وی با بیان‌ این‌که سهم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از بودجه استانی نزدیک به صفر است، گفت: در حالی که این نهاد در استان متناسب با تولید و عرضه آثار فرهنگی، با گسترش مطالبات مردمی روبرو بوده است.

محمدپور گفت: در تبریز ۳۰ هزار متر مربع فضای هنری وجود دارد و ۳۰ هزار متر مربع نیز در حال احداث است که فعلا فاقد اعتبار هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: از جمله پروژه های مهم فرهنگ و هنر در تبریز می‌توان به مقبره الشعرا و تالارهای مرکزی تبریز اشاره کرد که متاسفانه اعتبارات لازم جهت تکمیل در چند سال گذشته تامین نشده است.

وی ادامه داد: با کمک نمایندگان محترم شهر اندکی از اعتبارات تالارهای مرکزی تبریز تامین و احیا شده است، البته با تخصیص یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تاکنون فقط چهار درصد پیشرفت داشته است. 

وی در خاتمه با اشاره به اهمیت اقتصاد هنر، گفت: سهم فرهنگ و هنر در تولید، اشتغال و اقتصاد کشور و استان رقم بالایی بوده و توجه به این امر باید جدی گرفته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha