• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99060403364
  • خبرنگار : 50147

ساخت مجتمع آبزیان دریایی جهاددانشگاهی بوشهر کلید خورد

ساخت مجتمع آبزیان دریایی جهاددانشگاهی بوشهر کلید خورد

ایسنا/بوشهر با سفر رییس جهاددانشگاهی به استان بوشهر ساخت مجتمع آبزیان دریایی جهاددانشگاهی این استان با هدف تولید و تکثیر سالانه ۵ میلیون قطعه بچه‌ماهی کلید خورد.

صبح امروز (۴ شهریورماه) با سفر دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاددانشگاهی در سومین روز هفته دولت به استان بوشهر و با حضور استاندار و نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی و دبیر اول کمیسیون برنامه‌وبودجه و محاسبات، معاون اقتصادی استاندار، امام‌جمعه دلوار و فرماندار تنگستان، مراسم کلنگ زنی ساخت مجتمع آبزیان دریایی جهاددانشگاهی این استان با طرح کسب دانش فنی تولید و تکثیر سالانه ۵ میلیون قطعه بچه‌ماهی سی‌باس در شهرک زیست فناورانه دلوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، با توجه به ظرفیت بالای پرورش آبزیان در آب‌های استان بوشهر، بسترسازی جهت تولید و تکثیر بچه‌ماهی سی‌باس در جهاددانشگاهی بوشهر در فاز اول پروژه با اعتبار ۸ میلیارد تومان فراهم‌ شده که این پروژه مهم استان بوشهر را به قطب تولید و تکثیر بچه‌ماهی تبدیل می‌کند.

ساخت مجتمع آبزیان دریایی جهاددانشگاهی بوشهر در طرح کسب دانش فنی تولید و تکثیر سالانه ۵ میلیون قطعه بچه‌ماهی سی‌باس به‌عنوان یکی از ۳۱ طرح فناورانه ملی جهاددانشگاهی در سال ۹۸، کشور را از واردات بچه ماهی که در حال حاضر از کشورهای هند، استرالیا و تایلند برای پرورش در قفس انجام می‌شود، بی‌نیاز خواهد کرد.

فاز اول این پروژه در زمینی به مساحت ۱۳ هزار مترمربع با اعتبار ۸ میلیارد تومان کلنگ زنی شد و در این مجتمع برای توسعه فناوری در کنار تولید و تکثیر بچه ماهی، تولید غذای زنده آبزیان همچون تولید آرتمیا، روتیفر و جلبک نیز -برنامه‌های تدوینی استان در عرصه دریا - اتفاق خواهد افتاد.

همچنین برای فاز دوم پروژه جهاددانشگاهی بوشهر درخواست ۵ هکتار زمین از مسئولان استانی دارد تا با گسترش بحث زیست فناورانه با توجه ظرفیت استان زنجیره تولید و پرورش ماهی در قفس را تکمیل کند.

شایان ذکر است افتتاح مرکز پایلوت طرح کسب دانش فنی تولید بچه‌ماهی با اعتبار یک میلیارد و پانصد میلیون تومان نیز پیوست این طرح است که در ادامه سفر رییس جهاددانشگاهی افتتاح خواهد شد.

گفتنی است در حال حاضر کلیه بچه‌ماهی موردنیاز کشور از خارج تأمین می‌شود که در برنامه ششم توسعه تولید ۲۰۰ هزار تن آبزی در بحث پرورش ماهی در قفس برنامه‌ریزی‌ شده که با تحقق این مهم کشور از واردات بچه‌ماهی بی‌نیاز خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha