• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99061107745
  • منبع : نمایندگی مازندران

پژوهشگر و فعال حوزه اجتماعی و رسانه:

ساماندهی فضای مجازی برای پاسداری از هویت فرهنگی انقلاب ضرورت دارد

 ساماندهی فضای مجازی برای پاسداری از هویت فرهنگی انقلاب ضرورت دارد

ایسنا/مازندران یک پژوهشگر و فعال حوزه رسانه و تحولات اجتماعی درباره خطر فراموشی سنت های آئینی و مذهبی دیرپای جامعه در اثر هجوم سازمان یافته رسانه های نوپدید فرهنگی هشدار داد.

عقیل امامی در گفت و گو با ایسنا گفت: رسانه های نوظهور اجتماعی در بستر اینترنت بنیادهای فکری و فرهنگی متاثر از مفاهیم اسلامی ودینی را هدف گرفته اند.

وی افزود:رسانه های نوپدید اجتماعی که توسط متولیان غربی مدیریت می شوند با تمرکز بر سبک زندگی مردم در صدد معرفی الگوها و نمادهای ضد دینی هستند.

این پژوهشگر حوزه رسانه با اشاره به رشد فزاینده رسانه های اجتماعی که سرعت خیره کننده و پرشتابی دارند، یادآورشد: در صورت غفلت از مدیریت و ساماندهی فضای مجازی، خسارتهای عظیم فرهنگی و معنوی در جامعه به بار خواهد آمد.

وی تصریح کرد: مفهوم مدیریت و ساماندهی فضای مجازی انسداد و جلوگیری از فعالیت آنها نیست؛ بلکه تعریف بسترهای قانونی و تعیین الگوهای رفتاری آنها متناسب با فرهنگ و آئین کشورمان است.

امامی با اظهار نگرانی از ولنگاری و رفتارهای پرخطری که به نام آزادی فرهنگی در برخی شبکه های اجتماعی رخ می نماید، افزود: حضور کمرنگ نیروهای اثرگذار و فعالان فرهنگی انقلابی در فضای مجازی عرصه را برای جولان افکار مسموم و آلوده مهیا می کند.

این فعال رسانه ای با تاکید بر ورود قوه مقننه برای تنظیم و تدوین قانون منسجم و کارآمد در حوزه فضای مجازی، گفت: با تدوین و اجرای بهینه قانون ساماندهی فضای مجازی می توان کارکرد و اثربخشی رسانه های اجتماعی را برای تقویت فرهنگ دینی و مقابله با آسیب های اجتماعی  فراروی جامعه ارتقا بخشید.

وی به لزوم تغییر رویکرد برنامه های رسانه ملی متناسب با تهدیدات فرهنگی تاکید کرد و افزود: با افزایش دامنه فعالیت رسانه های پرشمار اجتماعی،رسانه ملی باید عمق و گستره ماموریت فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی خود را افزایش دهد در غیر اینصورت از میزان تاثیرگذاری آن کاسته می شود.

امامی تصریح کرد: باید متناسب با سرعت تحولات اجتماعی در خصوص مهارت های ارتباطی در جامعه برنامه های عملیاتی و طرح های نو اجرایی شود.

وی به نقش مهم رسانه های اجتماعی در توسعه پایدار جامعه اشاره و اظهارکرد: رسانه های اجتماعی می توانند با انعکاس دستاوردها و نقاط ضعف برنامه های توسعه، الگوهای علمی و جامعه  محور را پیش روی مسئولان قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha