• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 99061712726
  • خبرنگار : 71573

«تکه‌پاره» در کتابفروشی‌ها

«تکه‌پاره» در کتابفروشی‌ها

«تکه‌پاره» اثر شارل ژولیه با ترجمه سمانه رودبار محمدی منتشر شد.

به گزارش ایسنا، این کتاب در ۱۱۸ صفحه با قیمت ۱۵ هزار تومان در مجموعه ادبیات کلاسیک جهان انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است.

در معرفی ناشر از این کتاب آمده است: شارل ژولیه، نمایشنامه‌نویس و رمان‌نویس فرانسوی است که آثار وی به زبان‌های آلمانی، اسپانیایی، ایتالیایی، انگلیسی، لهستانی، ژاپنی، ویتنامی، ترکی، کره‌ای، چینی و ... ترجمه شده است.

این کتاب روایتی ساده و بی‌تکلف از ایثار دو مادر را بازگو می‌کند. دو مادر که به تعبیر نویسنده یکی شیرزنی تنها مانده و دیگری دلاوری نفس‌بریده است.
 این کتاب از زبان یک مرد و درباره دو مادر وی روایت می‌شود. مادر نخستش زنی روستایی است که در پی عشقی نافرجام  و سرخوردگی ناشی از ازدواجی شکست‌خورده پس از چهار زایمان پیاپی در افسردگی فرورفته و یک ماه پس از تولد آخرین فرزندش در بیمارستان بستری است و هشت سال پس از آن در وضعیتی اسف‌بار از دنیا می‌رود. مادر دومش اما مادر خانواده‌ای است پرجمعیت که سرپرستی کودک را پذیرفته و همچون فرزند خویش او را پرورانده است.
«تکه‌پاره» با این تدبیر داستان زندگی مردی است که با روایت از زندگی پرفلاکتش و پس از ورود به مدرسه نظام سعی دارد بر مصائب این زندگی فائق آید.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha